A je to tady! Netflix oznámil spuštění 2. série svého nejsledovanějšího seriálu Bridgertonovi

A je to tady! Netflix oznámil spuštění 2. série svého nejsledovanějšího seriálu Bridgertonovi
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Několik instagramových profilů Netflixu je stále pod bedlivým dohledem fanoušků této streamovací platformy. Nikoho tak nepřekvapilo, že byl příspěvek se zveřejněním data premiéry 25. března 2022 ve středu zájmu.

Příběh sourozenců Bridgertonových se objevil před rokem a zavedl diváky do prostředí britské smetánky někam do částečně fiktivní epochy začátku 19. století. V tomto čase si šlechta užívala život plný večírků, čajových dýchánků, plesů, ale také intrik, tajných milostných románků a především drbů. Vrcholem života mladých slečen bylo dobře se vdát, matky měly jako smysl života najít dcerám dobrou partii a otcové a bratři uhlídat jejich počestnost.

Přestože se v první sérii neobjevila žádná hvězda, seriál si brzy získal oblibu a bylo jasné, že další série na sebe nenechá dlouho čekat.

Druhá série vychází z knihy „Vikomt, který mě miloval“. V centru pozornosti bude bouřlivák Anthony, vikomt Bridgerton. Zahrál si ho Jonathan Bailey (na úvodní fotografii). A ani jeho cesta životem nebude poklidná. Dá se očekávat, že druhá řada přinese ještě poutavější zápletku, než jakou v první řadě rozplétala vikomtova mladší sestra. A podle Nikoly Coughlan (ztvárnila Penelope) se diváci dočkají mnoha pikantností.

Pro diváky je dobrou zprávou, že už jsou ohlášené další dvě série. Knih je celkem 8 a pokud bude příběh aristokratické rodinky diváky bavit, určitě se natáčení po čtvrté sérii nezastaví.

Podle statistik sledovalo první sezónu 82 milionů domácností v 76 zemích světa.

Na rozdíl od knižních románů, seriál se odehrává v „alternativní historii“ a tak si nikdo nemusí lámat hlavu s historickými fakty. Natáčelo se například v Londýně a Bath (v hrabství Somerset), ale také v různých parcích a ve volné přírodě na řadě míst v Anglii. Filmaři využili také malebných exteriérů ve městě York v severní Anglii anebo v Chathamu na jihovýchodě.

Druhá sezóna měla během natáčení dvě přestávky v důsledku pozitivních testů a štáb oplakal Marce Pilchera, který převzal v USA cenu Emmy za práci vlasového stylisty v první sérii a krátce po návratu do Anglie zemřel na koronavirus.

 

Zdroj: