Vánoční dárek od Netflixu: 25.12. se rozjíždí nový seriál Bridgerton, do kterého streamovací služba investovala miliony

Vánoční dárek od Netflixu: 25.12. se rozjíždí nový seriál Bridgerton, do kterého streamovací služba investovala miliony
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Buďte první, kdo se dozví informace o novém seriálu od tvůrců populárního seriálu Chirurgové. Tentokrát nepůjde o lékařské prostředí, ale děj nás zavede do historie a Netflix si je tak jistý úspěchem, že už si domluvil na jarní měsíce natočení druhé série. Do seriálu investoval 150 milionů dolarů.

Tvůrci seriálu Bridgerton slibují poutavý příběh plný intrik i romantiky, lásky, rodinných vztahů a společenských konvencí. Těšit se můžete na brilantní dialogy a detailně vypracované kostýmy.

Romantické drama bude čerpat z nejprodávanějších knih Julie Quinnové, vyprávějící příběh nadčasového přátelství a hledání skutečné lásky.

Bridgerton sleduje příběh nejstarší dcery Daphne z mocné rodiny Bridgerton, která chce jít ve stopách svých rodičů a najít skutečnou lásku na celý život. Zpočátku to vypadá, že s tím nebude mít moc práce, ale když se do hledání vhodných adeptů připlete její bratr, z mnoha uchazečů jsou najednou podvodníci a prospěcháři. Když se přidá s informacemi všeho druhu tajemná lady Whistledown, vypadá to, že bude mít Daphne s hledáním vhodného ženicha těžkou práci a její velká rodina a mnoho sourozenců jí to neusnadní, i když to myslí dobře.

Na scénu přichází okouzlující a trochu vzpurný vévoda z Hastingslu, který upoutá pozornost všech matek, které mají dcery na vdávání. Daphne a vévoda si padnou do oka, ale čeká je nelehký boj s předsudky společnosti a zažitými zvyky.

Příběh je fikce, která se neopírá o životy žádných doložených postav. Přesto nabízí zábavu, romantiku, vzrušení a může se stát vítaným společníkem na dlouhé zimní večery.

V hlavních rolích se představí Phoebe Dynevor a Regé-Jean Page. V dalších rolích se v překrásných dobových kostýmech představí Jonathan Bailey, Nicola Coughlan, Claudia Jessie, Ruby Barker a další.

Knižní série má 8 svazků, což dává produkční společnosti Shondaland bohatý zdroj inspirace pro několik sérií.