Liam Neeson jako herecký důchodce. Opravdu už s ním žádný nový film neuvidíme?

Liam Neeson jako herecký důchodce. Opravdu už s ním žádný nový film neuvidíme?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kdo by neznal akčního hrdinu Liama Neesona, kterého si můžeme pamatovat například ze snímků 96 hodin nebo Schindlerův seznam? Pro všechny jeho fanoušky máme ale smutnou zprávu. Tento herec oznámil, že odchází do hereckého důchodu! Vzhledem k tomu, že je mu již 68 let, má na toto rozhodnutí samozřejmě právo. Nikdo mu přeci nemůže zazlívat, že se rozhodl si na „stará kolena“ užívat volného času a rodiny.

Myslí to opravdu vážně?

Je pravda, že toto oznámení už jednou z jeho úst zaznělo, a to asi před deseti dalšími filmy, které následně natočil. Vzhledem k tomu, že má naplánovány ještě další 2 akční filmy, si myslíme, že ještě není všechno ztraceno a Liamovi bude následně natáčení filmů chybět a třeba ještě nějakou tu roli vezme.

Co o něm nevíte?

Liam Neeson je skvělým hercem – to samozřejmě ví každý z nás. Jenže dovedete si jej představit za učitelskou katedrou s křídou v ruce? Mohlo to tak dopadnout, jelikož již od malička toužil po tom, že se stane učitelem. Všichni jsme rádi, že to nakonec dopadlo úplně jinak. Ve volném čase rád muškaří, a navíc trpí akrofobií, což je strach velkých výšek a hloubek.

Když byl mladý teenager, věnoval se s velkým zájmem boxu v době, kdy žil v Severním Irsku. Bylo mu 15 let, když se proboxoval ke zlomenině nosu. To ho ale neodradilo – a vyhrál Irish Youth Championship.

Zlý kluk?

Kdo zná všechny filmy Liama Neesona určitě ví, že existují 3 filmy, ve kterých byl nespravedlivě odsouzen za zločin, který neudělal. Jsou to fimy Taken 3 (2014), Non-Stop (2014) a Pro balík prachů (2020). Který z nich se vám líbil nejvíce?

Myslíte si, že tentokrát opravdu dodrží, co řekl a skončí s hraním?