Diskuze

Moje máma veterinářka – práce v zoologické zahradě

Co všechno se může stát při práci v zoo? Jaká zvířata se dostanou pod ruce paní doktorce Susanne Mertsové a dokáže jim všem pomoci? 
Zpět na celý článek

Co všechno se může stát při práci v zoo? Jaká zvířata se dostanou pod ruce paní doktorce Susanne Mertsové a dokáže jim všem pomoci? 
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Vzpomínka na 21. srpen 1968 ve filmech a seriálech
21.08.2023

Vzpomínka na 21. srpen 1968 ve filmech a seriálech

Dnes je historie tohoto období z našich dějin možná ještě aktuálnější než kdy předtím. Lidé by neměli zapomínat, jakou daň museli Češi zaplatit za...

KVÍZ: Vinnetou a Old Shatterhand jsou symboly léta a dobrodružství. Vyzkoušejte si, jak dobře je znáte vy
06.07.2023

KVÍZ: Vinnetou a Old Shatterhand jsou symboly léta a dobrodružství. Vyzkoušejte si, jak dobře je znáte vy

Filmová zpracování románů Karla Maye jsou stálicí televizních obrazovek. Zvláště v létě se k nám vrací s železnou pravidelností, a i když...

KVÍZ: Zjistěte, jak dobře znáte filmy s Jaroslavem Marvanem
17.06.2023

KVÍZ: Zjistěte, jak dobře znáte filmy s Jaroslavem Marvanem

Nerudný revizor Anděl a policejní rada Vacátko. To jsou asi nejslavnější role Jaroslava Marvana. V jakých dalších filmech si zahrál? Ověřte si své...

U mě dobrý: Zajímavosti a chybičky v komedii Jana Hřebejka
12.08.2023

U mě dobrý: Zajímavosti a chybičky v komedii Jana Hřebejka

Jan Hřebejk a Petr Jarchovský po čase opět sáhli po knize Petra Šabacha. Příběh zasadili do zahrádkářské kolonie na Libeňském ostrově. Podívali se...

Seriál Jedna rodina rozšíří své řady o krásnou Saru Sandevu. Zahraje si trošku povrchní zdravotní sestru
06.09.2023

Seriál Jedna rodina rozšíří své řady o krásnou Saru Sandevu. Zahraje si trošku povrchní zdravotní sestru

Nová řada Jedné rodiny přináší několik hereckých posil, jméno Sary Sandevy však diváky překvapilo, snad proto, že zaznělo až na poslední chvíli....

Jiří Sovák a jeho nezapomenutelné filmové a seriálové hlášky
16.07.2023

Jiří Sovák a jeho nezapomenutelné filmové a seriálové hlášky

I letos se v prvním červencovém týdnu vrací Chalupáři. Některé hlášky ze seriálu už zlidověly, ale neztratily svůj náboj. Sovák byl pověstný tím,...

Štěpán Benoni se opět spolčí s duchem mrtvého mafiána v pokračování úspěšného seriálu
14.09.2023

Štěpán Benoni se opět spolčí s duchem mrtvého mafiána v pokračování úspěšného seriálu

V roce 2022 nabídla TV Prima 8dílný detektivní seriál Duch s mysteriózními prvky, který si na ČSFD vysloužil 62 %. Právě se pracuje na dalších 8...

Kvíz pro fanoušky Kobry 11, nejúspěšnějšího německého krimiseriálu, v němž bylo zničeno přes 5000 aut
17.07.2023

Kvíz pro fanoušky Kobry 11, nejúspěšnějšího německého krimiseriálu, v němž bylo zničeno přes 5000 aut

Slavný německý krimiseriál Kobra 11 se natáčel celých 26 let. Za tu dobu si ho musel všimnout snad každý. Mít ale dokonalý přehled o všech sériích...

Vášnivá líbačka Moniky a Kryštofa v páteční Ulici: Tohle Karla vidět nechtěla
05.10.2023

Vášnivá líbačka Moniky a Kryštofa v páteční Ulici: Tohle Karla vidět nechtěla

Když Karla zahlédne Kryštofa a Moniku, jak si v autě vrážejí jazyky do krku, pochopitelně ji to raní. Zároveň si uvědomí, že její naděje byly marné...

Štěpán Šafránek jako největší romantik českých filmů
09.06.2023

Štěpán Šafránek jako největší romantik českých filmů

Nejznámější filmový student medicíny, básník, romantik a posléze lékař Štěpán Šafránek diváky nechal nahlédnout do svého života prostřednictvím...

Diskutujte

Nejnovější diskutované