Dnes v Ulici: Martina si otevře pusu na mámu. To kvůli ní utekla do Itálie

Dnes v Ulici: Martina si otevře pusu na mámu. To kvůli ní utekla do Itálie
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Martina měla velké oči, když si myslela, že jí máma odsouhlasí všechny nápady. Rozdílné názory je doženou k hádce, během níž si Kateřina vyslechne poměrně drsná slova. Tonda mezitím opět obsadí toaletu, aby hostům znepříjemnil den a Lumíra dohnal k šílenství. Karla domluví termín první terapie.

Martina a Kateřina si vjedou do vlasů

Martina zavede v hospodě nové menu s italskými specialitami. Obvyklých jídel, na která jsou všichni zvyklí, navaří jen pár, což se nelíbí Kateřině. Zkušená hospodská ví, že někteří z jejích hostů se sem vracejí kvůli konkrétním pokrmům, a když je nedostanou, budou nespokojení. Martina věří, že lidé ocení kvalitní speciality. Svou pravdu chce mámě dokázat prostřednictvím Lumíra – a to je pořádná podpásovka.

Lumír sice ocení chutné italské jídlo a prohlásí, že by si ho někdy rád objednal znovu, ale štamgasti potvrdí názor Kateřiny. Chtějí osvědčené chuťovky k pivu. Kateřina jim s potěšením vyhoví. Ujistí je, že dnešní menu je jen experiment a všechna běžná jídla zůstávají v nabídce. Hodně tím dceru zklame a rozčílí.

Martina doufala, že spolupráce s mámou bude jiná. Těšila se, že budou jako partnerky, obě schopné kompromisů. Místo toho Kateřina chce, aby bylo vždycky po jejím.

Přesně proto dcera před lety odjela do Itálie, aby utekla před její potřebou mít neustále vše pod kontrolou. Tímhle prohlášením Kateřinu nepříjemně zaskočí.

Martina jde na mámu přes Lumíra. Zdroj: TV Nova

Tonda dělá naschvály. Znovu se zamkne na WC

Tonda se vypraví do hospody s novinami a dětinským záměrem okupovat veřejně dostupné WC tak dlouho, jak jen to bude možné. Kateřina, zaměstnaná myšlenkami na dceru, nemá chuť ani čas se s ním dohadovat, ačkoli tuší, že si na toaletě bude lebedit a luštit křížovky. Když se jednomu ze štamgastů začne chtít na záchod, vloží se do toho Lumír. Ani jemu se ale s paličatým Hložánkem nepodaří hnout.

Karla se pouští do hledání vztahového poradce

Už je nejvyšší čas, aby se Karla poohlédla po někom, kdo jí pomůže zachránit vztah s Kryštofem. Bohužel se zdá, že všichni poradci mají plno na pár měsíců dopředu. Kryštof doufá, že by nakonec k žádné párové terapii nemuselo dojít, protože už se s manželkou ani nehádají a doma nemají dusno. Vtom se ale Karle podaří najít terapeuta, jemuž se uvolní úterní termín.

Zdroj článku:
  • Autorský text