Kryštof bude Karlu hlídat na každém kroku a Věrka s Lubošem zůstanou bez peněz

Kryštof bude Karlu hlídat na každém kroku a Věrka s Lubošem zůstanou bez peněz
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nový rok začal pro Karlu a Máru slibně. Klid a pohoda však vzaly za své, když Karla získala možnost nastoupit zpátky do práce. Kryštof si navíc uvědomí, že už jí nedokáže věřit. Bude ji hlídat na každém kroku. Ani Věrka s Lubošem to nebudou mít snadné. Nedostatek peněz je přiměje se uskromnit.

Karlina láska k policejní práci

Po svátcích se to mezi Karlou a Kryštofem konečně zlepšilo. Zklidnili se už poté, co objevili Vojtovo vánoční přání, a během odstrojování stromečku dali průchod vzájemné touze. Zdálo se tak, že je vše na dobré cestě k usmíření. Pak ale Karla dostala nabídku vrátit se na plný úvazek na oddělení vražd. Kryštof by byl nejraději, kdyby se k nebezpečnému povolání nevrátila už nikdy a spíše se starala o děti.

Aby zbytečně nedošlo k další hádce, uchýlila se Karla ke kompromisu a přijala odložené případy. Márovi se přesto nezavděčila. Tak jako tak bude problematické skloubit jeho jízdy s jejím zaměstnáním a péčí o oba synky. Ačkoli na hlídání mohou využít pomoci Luboše, Věrky nebo Bruna.

Žárlivec Kryštof – začne manželku kontrolovat

Kryštof nevynechá jedinou příležitost, aby dal Karle najevo, že její rozhodnutí byla velká chyba. Už to, jak se ráno do práce líčí, ho nepříjemně provokuje. Časem si uvědomí, že už jí zkrátka nedůvěřuje. Začne nesnesitelně žárlit a hlídat, kde právě je a s kým. Touha mít manželku neustále pod kontrolou vyústí v další náročnou zkoušku jejich vztahu, se kterou si zřejmě sami neporadí.

Budou muset vyhledat pomoc někoho třetího, kdo s nimi poodhalí zákoutí jejich duší. Na cestě za nápravou manželství se znovu vrátí ke Karlině nevěře s Jakubem, kvůli níž se Mára pořád užírá. Jeho potřeba znát podrobnosti povede k odhalení dalších tajemství…

Vyděšený Vojta – bude muset do děcáku?

Vojta samozřejmě vnímá, co se doma děje. Nejednou zapochybuje o existenci Ježíška, když se znovu a znovu stane svědkem toho, jak se rodiče dohadují a rozčilují. Opravdu si jen vyjasňují některé důležité věci, jak tvrdí? Skutečně se mají stále rádi? Vojta by tomu chtěl věřit, ale bohužel ho pořádně nahlodá kamarád Milošek, když mu napovídá, že by kvůli případnému rozvodu rodičů mohl skončit zpátky v dětském domově. Vážně by se to mohlo stát?

Marečkovi ve finanční tísni

Jako by problémů v rodině Marečkových nebylo víc než dost, přidá se k nim ještě špatná finanční situace Věrky a Luboše. Všechno kolem se zdražuje, Luboš přišel o práci a důchody naneštěstí nejsou tak vysoké, jak by bylo třeba. Márovi rodiče si tudíž nemohou dovolit ani pořádně vybavit nový byt.

Luboše napadne, že by některé věci mohli sehnat prostřednictvím nábytkové banky. Mají tam krásné a kvalitní kousky, ale Věrka trvá na tom, že tahle služba by měla být určena lidem, kteří ji doopravdy potřebují. Možná prostě jenom nechce přijímat milodary. Zdržovat někoho pro jednu skříň je jí rovněž krajně trapné.

Tohle všechno bude nejspíš jen začátek závažnějších potíží, které budou Marečkovi před zbytkem rodiny tajit. Nechtějí být nikomu na obtíž. Začnou šetřit, kde se dá. Jak se to podepíše na jejich životech?

Věrce je trapné využívat nábytkové banky. Zdroj: TV Nova
Zdroje článku:
  • Tisková zpráva TV Nova,
  • autorský text