Diskuze

Kvíz: Matýsek, Pepíno i expedice YDYKSEB. U čtyřky ale dostanete ledovou sprchu

Připravte se na cestu do zasněžených Beskyd s kultovní komedií! Náš kvíz o filmu "S tebou mě baví svět" prověří vaše znalosti jedné z nejoblíbenějších českých rodinných komedií. Víte, kdo režíroval, kde se natáčelo nebo co mají společného tři tátové? Ponořte se do světa humoru a zjistěte, zda jste pravý fanoušek!
Zpět na kvíz

Připravte se na cestu do zasněžených Beskyd s kultovní komedií! Náš kvíz o filmu "S tebou mě baví svět" prověří vaše znalosti jedné z nejoblíbenějších českých rodinných komedií. Víte, kdo režíroval, kde se natáčelo nebo co mají společného tři tátové? Ponořte se do světa humoru a zjistěte, zda jste pravý fanoušek!
Zpět na kvíz
Shrnutí článku: Kvíz: Matýsek, Pepíno i expedice YDYKSEB. U čtyřky ale dostanete ledovou sprchu
Kdo režíroval film „S tebou mě baví svět“?

Film „S tebou mě baví svět“ režírovala Marie Poledňáková, která ho stvořila v roce 1982.

O čem je hlavní příběh filmu?

Příběh sleduje tři kamarády – Alberta, Michala a Pepu – kteří se každoročně vydávají na pánskou jízdu do hor. Tentokrát však mají na starost svých šest ratolestí, zatímco jejich manželky si užívají dámskou jízdu ve městě.

Kde se film „S tebou mě baví svět“ odehrává?

Film se odehrává v zasněžených Beskydech, kde si tatínkové s dětmi musí poradit v horské chalupě.

Proč je film „S tebou mě baví svět“ stále tak populární?

Film je populární díky svému nekonečnému humoru, autentickým hereckým výkonům a nadčasovému tématu rodičovství. Dokáže rozesmát a připomíná důležitost rodiny a přátelství.

Kteří tři kamarádi se vydávají na „pánskou jízdu“?

Na „pánskou jízdu“ se vydávají kamarádi Albert (Július Satinský), Michal (Václav Postránecký) a Pepa (Pavel Nový).

Zpět na kvíz

Možná jste zmeškali

Kdo z populárních hereckých tváří z ciziny má české geny
03.02.2021

Kdo z populárních hereckých tváří z ciziny má české geny

V historii naší země bylo několik období, kdy lidé odcházeli nebo utíkali do ciziny. Motivy byli většinou stejné, hledání lepších podmínek pro...

Mistři v oboru, svůdníci a šviháci: To jsou nejoblíbenější seriáloví doktoři
15.11.2020

Mistři v oboru, svůdníci a šviháci: To jsou nejoblíbenější seriáloví doktoři

Představme si nejoblíbenější lékaře, kteří se stali tahouny úspěšných televizních seriálů z nemocničního prostředí. Ve svých rolích dokázali i...

Vesmír: vždy nejvíce fascinující podívaná a také častá inspirace pro dobrodružství bez hranic ve sci-fi žánru
28.03.2021

Vesmír: vždy nejvíce fascinující podívaná a také častá inspirace pro dobrodružství bez hranic ve sci-fi žánru

Nádherné záběry, které nutí člověka snít, okořeněné tajemstvím našeho původu a vírou v existenci mimozemských inteligentních tvorů, touha cestovat...

Páté pokračování akčňáku Indiana Jones bude už definitivně poslední. S kým Harrison Ford odmítl natáčet
16.01.2021

Páté pokračování akčňáku Indiana Jones bude už definitivně poslední. S kým Harrison Ford odmítl natáčet

Ať tomu chceme věřit, nebo ne, Kathleen Kennedy, prezidentka Lucasfilmu prohlásila, že páté pokračování filmu o legendárním dobrodružném hrdinovi...

Hrdinka seriálu Anatomie života trpí tranzitorní globální amnézií
07.05.2021

Hrdinka seriálu Anatomie života trpí tranzitorní globální amnézií

Nevíte, kde mám zaparkované auto? Tuto větu v mnoha podobách zopakovala primářka Marta Dostálová snad všem zřízencům své nemocnice, kteří se o ni...

2 socky: pohled do zákulisí úspěšného sitcomu
03.02.2021

2 socky: pohled do zákulisí úspěšného sitcomu

2 Socky je americký komediální seriál, který vytvořili Michael Patrick King a Whitney Cummings. Životy dvou zcela odlišných hrdinek se v něm...

Filmy s biblickou tématikou umí vzbudit mnoho vášní aneb které snímky způsobily poprask ve Vatikánu
30.12.2020

Filmy s biblickou tématikou umí vzbudit mnoho vášní aneb které snímky způsobily poprask ve Vatikánu

Právě v období na konci roku se lidé v dodržování tradic a zvyků vrací k biblickým motivům a ty se také často staly inspirací pro tvůrce filmů....

Které filmy ještě letos dorazí do kin: Dočkáme se českých novinek i očekávané Wonder Woman
27.11.2020

Které filmy ještě letos dorazí do kin: Dočkáme se českých novinek i očekávané Wonder Woman

Letos to filmům s kinopremiérami moc nevyšlo. Doufejme ale, že v prosinci už bychom na nějaký ten film mohli zase zavítat. Přijdou totiž jak české...

Malý výlet do starověku aneb seriály pro milovníky koktavých císařů, statečných legionářů a babiček traviček
03.03.2021

Malý výlet do starověku aneb seriály pro milovníky koktavých císařů, statečných legionářů a babiček traviček

Zjistit úplně přesně dávnou historii nelze, ale například období starověkého Říma bylo velice dobře zdokumentováno, i když nemůžeme věřit úplně...

Diváci se bouří: Je Svatba na první pohled skutečná reality show nebo je vše nahrané
01.12.2020

Diváci se bouří: Je Svatba na první pohled skutečná reality show nebo je vše nahrané

Měl to být jeden z hlavních trumfů TV Nova. Místo toho se na pořad Svatba na první pohled sype jedna kritika za druhou. Jde skutečně o reality show...

Diskutujte

Nejnovější fotogalerie

Do Zrádců míří dcera slavného režiséra a herečky
16.09.2026

Do Zrádců míří dcera slavného režiséra a herečky

Třetí řada oblíbené show Zrádci se nezadržitelně blíží. První díl bude odvysílán už ve středu 16. září na internetové platformě Prima+ a kromě...

Romantika pod širým nebem: Ester Geislerová si vzala o 10 let mladšího kolegu
15.09.2026

Romantika pod širým nebem: Ester Geislerová si vzala o 10 let mladšího kolegu

Ester, nejmladší sestra z tria umělkyň – herečky Ani Geislerové a malířky a zpěvačky Lenky Geislerové, se o víkendu vdala. Šťastnou novinou se...

Boží plán: Ztřeštěná Jůlie je zpět v Praze a nějak se musí živit
15.09.2026

Boží plán: Ztřeštěná Jůlie je zpět v Praze a nějak se musí živit

Co se stane, když člověk bez řidičáku musí natáčet scénu za volantem taxíku? Přesně to si vyzkouší mladá herečka v páté epizodě komediálního...

Mimořádná zpráva: Oblíbení moderátoři po dvaceti letech končí ve StarDance
14.09.2026

Mimořádná zpráva: Oblíbení moderátoři po dvaceti letech končí ve StarDance

Marek Eben a Tereza Kostková budou letos oblíbenou taneční soutěž StarDance moderovat naposledy. Moderátoři to oznámili na tiskové konferenci k...

Harry Potter se vrací, ale tentokrát bude všechno jinak. Nové záběry ukázaly svět, který fanoušci poznají až překvapivě dobře
13.09.2026

Harry Potter se vrací, ale tentokrát bude všechno jinak. Nové záběry ukázaly svět, který fanoušci poznají až překvapivě dobře

Některé dveře se po letech znovu otevřou a za nimi čeká svět, který už dobře známe. Jenže tentokrát bude cesta do něj delší, podrobnější a možná i...

Vasil Fridrich se tajně oženil. Jeho novou manželkou je o třináct let mladší herečka
12.09.2026

Vasil Fridrich se tajně oženil. Jeho novou manželkou je o třináct let mladší herečka

Charismatický herec Vasil Fridrich, kterého diváci mohou znát například ze seriálu Ulice nebo Devadesátky, se oženil. Za ženu si vzal o třináct let...

Seriál Hospoda dnes dojímá víc než kdy dřív, u stolu štamgastů zůstal už jen jediný muž
12.09.2026

Seriál Hospoda dnes dojímá víc než kdy dřív, u stolu štamgastů zůstal už jen jediný muž

Každé léto se vrací na televizní obrazovky a znovu dokazuje, že dobrý humor nestárne. Seriál Hospoda si i po více než třech desetiletích drží věrné...

V kinech propadl, teď dostal druhou šanci na Netflixu. Dokoukat ho do konce chce pevné nervy
11.09.2026

V kinech propadl, teď dostal druhou šanci na Netflixu. Dokoukat ho do konce chce pevné nervy

Nejdřív přišla velká ambice, potom prázdná kina a rozpačité recenze. Teď se česká zombie komedie vrací v úplně jiném prostředí. Netflix jí dává...

Václav Vydra ztratil věrného přítele. Po 24 letech přišel smutný konec
11.09.2026

Václav Vydra ztratil věrného přítele. Po 24 letech přišel smutný konec

Václav Vydra je velký milovník zvířat. Společně se svou manželkou Janou Bouškovou bydlí na statku na Slapech a zvířat tu mají požehnaně. Velkou...

Robert Nebřenský: „Pamatuju si svoje početí. Viděl jsem, jací rodiče o mě usilují v tom parku nebo kde...“
11.09.2026

Robert Nebřenský: „Pamatuju si svoje početí. Viděl jsem, jací rodiče o mě usilují v tom parku nebo kde...“

Kdo sleduje nový seriál Boží plán na TV Nova, určitě v něm kromě řady známých a mladých herců zahlédl i Roberta Nebřenského. Tento dvaašedesátiletý...

Nejnovější diskuze