Diskuze

KVÍZ: Vyzkoušejte si, jestli poznáte legendární hlášky z českých pohádek

„Já to řeknu tatínkovi a ten vám vyhlásí válku.“ Tak zní jedna z nejznámějších pohádkových replik ze snímku S čerty nejsou žerty (1985). Poznáte všech deset hlášek, které jsme vybrali do našeho kvízu?
Zpět na kvíz

„Já to řeknu tatínkovi a ten vám vyhlásí válku.“ Tak zní jedna z nejznámějších pohádkových replik ze snímku S čerty nejsou žerty (1985). Poznáte všech deset hlášek, které jsme vybrali do našeho kvízu?
Zpět na kvíz

Možná jste zmeškali

Nejzoufalejší pohádky aneb co letos na Vánoce vidět určitě nechcete
18.12.2020

Nejzoufalejší pohádky aneb co letos na Vánoce vidět určitě nechcete

Českým televizním specifikem jsou pohádky. Neumíme si bez nich představit Vánoce. Klasiku jako Tři oříšky pro Popelku určitě znáte. Jenže ne...

Co jste nevěděli o Phoebe, nejzáhadnější postavě z Přátel
04.11.2020

Co jste nevěděli o Phoebe, nejzáhadnější postavě z Přátel

Původně měla být pouze podpůrným charakterem, její komická osobnost se ale probojovala do srdcí všech fanoušků. Trhlá blondýna nikdy neopomněla...

Uživily by se jako herečky? Kterým zpěvačkám se podařilo zazářit na stříbrném plátně
03.01.2021

Uživily by se jako herečky? Kterým zpěvačkám se podařilo zazářit na stříbrném plátně

Existují herečky, které zpívají tak dobře, že se jejich písně objeví i ve filmu, kde hrají a v dějinách filmu se občas objeví i zpěvačky, které...

Pátrání po tajemném původu pana Beana: Blázen, anděl, nebo ufoun?
17.12.2020

Pátrání po tajemném původu pana Beana: Blázen, anděl, nebo ufoun?

Neohrabaný, soutěživý, zlomyslný, důmyslný, zábavný, vytrvalý, sám sobě nebezpečný, a nakonec i geniální. To vše je PAN BEAN, slavná postavička...

Katherine Heigl: Zajímavosti ze života dětské modelky, herečky, matky tří dětí a kritizované celebrity
02.12.2020

Katherine Heigl: Zajímavosti ze života dětské modelky, herečky, matky tří dětí a kritizované celebrity

Katherine Heigl, která oslavila 24.11. 42 let, se do záře reflektorů dostala díky své tetě, která pořídila několik pěkných fotek, když bylo její...

Ted Mosby, Robin Scherbatsky či Barney Stinson: Co dělají hvězdy seriálu „Jak jsem poznal vaši matku“ dnes
12.12.2020

Ted Mosby, Robin Scherbatsky či Barney Stinson: Co dělají hvězdy seriálu „Jak jsem poznal vaši matku“ dnes

V roce 2014 skončil jeden z nejúspěšnějších seriálů 21. století „Jak jsem poznal vaši matku“. Hlavní postavou je Ted Mosby, který vysvětluje svým...

Nejlepší taneční filmy všech dob
23.01.2021

Nejlepší taneční filmy všech dob

Tanec, romantika, soutěže, tréninky. Každý film je jiný, ale přece jen je něco spojuje, tím je tanec. Právě kolem tance se všechny tyto filmy točí....

Početná rodina Baldwinových baví už roky celý Hollywood
12.02.2021

Početná rodina Baldwinových baví už roky celý Hollywood

Pokud občas tápete, kolik vlastně těch Baldwinů v hereckém světě je, tak ze šesti sourozenců jsou 4 bratři a všichni si vydělávají na obživu...

„Proč jsem si já nešťastná nevzala Pištu Hufnágla!“ Co jste nevěděli o seriálu Smolíkovi
15.03.2021

„Proč jsem si já nešťastná nevzala Pištu Hufnágla!“ Co jste nevěděli o seriálu Smolíkovi

Obyčejná rodinka z Budapešti, která žije obyčejný život. Přece se ale tento maďarský animovaný seriál udržel díky svým příběhům na našich...

Keanu Reeves: Brousil brusle, dělal manažera v obchodě s těstovinami a snil o velké roli
07.10.2020

Keanu Reeves: Brousil brusle, dělal manažera v obchodě s těstovinami a snil o velké roli

Keanu Reeves se narodil 2. 9. 1964 v Bejrútu. Po matce zdědil herecký talent a po otci exotický vzhled. V rodokmenu má ze strany otce, který se...

Diskutujte

Nejnovější diskutované