Drbárna ze ZOO: Sylva Machyánová se zatím v seriálu jen mihla, ale už je jasné, že si se Sid nepadly do oka

Drbárna ze ZOO: Sylva Machyánová se zatím v seriálu jen mihla, ale už je jasné, že si se Sid nepadly do oka
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sandra Nováková, která Sylvu hraje, měla loni rušný rok plný změn a také jednu velkou filmovou premiéru, na které překvapila své fanoušky svatbou. V ZOO vystupuje jako samoživitelka a od toho se odvíjí její vyhraněný názor na Sid.

Herečka už je seriálovým veteránem. Určitě si ji pamatujete v oblíbeném seriálu Bylo nás pět, kde hrála ještě jako malá holka spolu s bratrem Adamem. Prošla si také seriálem Ordinace v růžové zahradě a Sestřičky-Modrý kód nebo 1. mise.

Její postava Sylva patří k těm zaměstnancům v zoo, kteří jsou přesvědčení, že je Sid jen rozmazlené děvče a musí nést odpovědnost za svou rodinu. Sylva, která má jako samoživitelka hluboko do kapsy, se nijak netají tím, že změny, které Albert zavádí ve své nové funkci, jí komplikují život. Jeho kontrola docházky odhalila, že Sylva měla s Marií ústní dohodu na poněkud pružnější pracovní dobu. To jí vyhovovalo kvůli dětem a svou práci si vždy udělala. Jenže Albert jí nic takového tolerovat nehodlá, a navíc jí za nedodržování pracovní doby sáhl na peníze. A viníkem je samozřejmě Sid!

Sylva tak nahlas Sid obviňuje a má kolem sebe dost lidí, kteří se k ní přidávají. Dokonce se nechala slyšet, že by jí Sid ty peníze mohla doplatit, když je z té bohaté rodiny. Je tedy jasné, že alespoň prozatím s příchodem této postavy Sid kamarádku nezíská. Nezadaných mužů je však v zoo dost, a tak uvidíme, zda se mladá maminka dá s někým dohromady. Třeba s Fandou?

Herečka Sandra Nováková se ráda na sociálních sítích dělí o své zážitky, a to o ty dobré i ty špatné. Se svými fanoušky si třeba prožila koronavirus a teď zaplnila svůj instagramový profil fotkami z dovolené. Začátek roku trávila s manželem Vojtěchem Moravcem a se synem Mikulášem v teple. Užívala si sluníčka v Zanzibaru.

Šlo o vysněnou destinaci a jak se herečka svěřila magazínu Šíp, byl to už druhý pokus o návštěvu této malebné země. Poprvé se na zájezd chtěla vydat s Vojtou před devíti lety a těsně před odletem zjistila, že má propadlý pas. Nakonec to tedy na druhý pokus vyšlo a Sandra předvedla na prosluněných plážích svou perfektní postavu v černých bikinách.

Ve čtyřiceti letech může být na svou postavu patřičně hrdá. Závidět jí mohou všichni dietáři, protože Sandra uvádí, že žádné diety držet nemusí a snaží se jen jíst dobře a zdravě.

Jak uvedla, jen těžko se jí tak nádherné místo opouštělo. Volno netrávila jen na pláži, ale navštívila s rodinou třeba kamenné město Stone Town.

Sandra s herci ze seriálu ZOO, zdroj: FTV Prima
Zdroje článku: