Drbárna ze ZOO: Nová posila seriálu Lucie Šteflová si před časem od herectví odskočila k nejstarší profesi

Drbárna ze ZOO: Nová posila seriálu Lucie Šteflová si před časem od herectví odskočila k nejstarší profesi
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V seriálu má poetické příjmení Kytková, žádná křehká květinka to však nebude. O tom se přesvědčil sám velký šéf podivné podvodnické party Charlie, kterého hraje Marek Němec. Dostal od Kateřiny Kytkové pěknou facku. Jenže překvapivě se nezlobil.

Lucie Šteflová není v seriálech žádným nováčkem a diváci si ji možná budou pamatovat jako odrostlejší Majdu ze seriálu Vyprávěj, který se opět v současné době objevil v repertoáru České televize. Výrazné role si také zahrála ve filmech Něžné vlny nebo Vendeta.

Krásná zrzečka před časem plnila stránky magazínů, jako je Extra.cz, když se na ni provalilo, že v 18 letech nechtěně otěhotněla, a protože potřebovala rychle peníze na potrat, vydělala si je v erotických službách. Ty časy už jsou však dávno pryč, Lucie se k minulosti postavila čelem a „pád na společenské dno“, který byl jen nerozvážným rozhodnutím mladé dívky, ji jen posílil.

Nástup do seriálu ZOO měla její postava opravdu hodně dynamický a Charlie s otiskem její dlaně na tváři nestihl ani zareagovat.

Děda (Soukup) s vnučkou Katkou, zdroj: FTV Prima

Kateřina Kytková je majitelkou psího útulku a také vnučkou jednoho z majitelů bytů, které Charlie odkoupil od Bavora, aby lidé nepřišli o střechu nad hlavou. Katka neměla dost informací a myslela si, že Charlie byty koupil z jiných důvodů, a proto nereagovala zrovna přátelsky.

Katka je hodně spontánní, nebojácná a upřímná. Záběr s fackou se režisérovi líbil na první dobrou, ale jak byla Katka (v podání Lucie) v ráži, tak Marek Němec ještě mimo plán schytal další facku.

„Na natáčení se mi moc líbí, všichni jsou nesmírně vřelí a milí a přijali mě moc hezky. A ta moje linka s psím útulkem je mi velmi blízká. Točíme v útulku, a když tam ty pejsky vidím, nejraději bych si je odnesla domů, ale to nejde. Jednoho útuláčka už doma mám, ale třeba diváci nějakého uvidí a zalíbí se jim a psího kamaráda si vezmou domů,“

sděluje své dojmy z prvních natáčecích dnů posila seriálu.

„S Markem Němcem se točí hezky. První natáčecí den byl pro mě trochu stres a jsem ráda, že Marek k tomu přistoupil s humorem. Dokáže odlehčit atmosféru a ta spolupráce je moc příjemná. Pavel Soukup, který mi hraje dědečka, to zase odlehčuje svou galantností, a to je imponující. Navozuje to dobré prostředí,“

pochvaluje si Lucie.

Její postava zatím nepotkává „hlavní seriálová esa“, potkala se Luckou a Bárou (Izy a Tez), které zná z minulosti. Těší se, že bude točit i s Evou Burešovou.

Ohledně dvojčat bude mít Katka Kytková podezření, že jde o podvodnice, a bude se snažit celé věci přijít na kloub. ZOO neznala a před natáčením se podívala na poslední epizody, aby nasála atmosféru. A podle fotek, kde se Charlie při setkání s Katkou tváří jako kocour, který najde smetanu, možná Charlie ustoupí od svých přísných zásad, a dvojčata se tak budou moci nadechnout a trochu si užít mládí.

Charlie a Katka, zdroj: FTV Prima
Zdroje článku:
  • Press kit TV Prima,
  • extra.cz,
  • autorský článek