Survivor Česko & Slovensko 2023: V jednom z kmenů se s ženami nepočítá. Jsou slabé a musí co nejdříve pryč

Survivor Česko & Slovensko 2023: V jednom z kmenů se s ženami nepočítá. Jsou slabé a musí co nejdříve pryč
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Minule jsme se rozloučili v okamžiku, kdy mladá atletka Tereza opustila kmen a nechtěná Ludmila svůj vyřazovací souboj vyhrála. Ve svém kmenu se však dobře necítí, je jí jasné, že i příště bude horkou kandidátkou na vyhazov. Nic proti tomu ale nedělá a čas běží.

Šestý den se u Hrdinů vede zajímavá debata, která se týká individuální imunity. (Pozor, článek obsahuje spoiler.) Všichni byli zaskočení, když na kmenovou radu napochodoval pyšný pětačtyřicetiletý Martin s náhrdelníkem imunity. Konečně jim došlo, že to nebude asi jen o mládí a o svalech.

Zdroj: se svolením TV Nova

Tereza se údajně už na kmenové radě uzavřela do sebe a s odchodem počítala. Nějak rychle ji nadšení ze soupeření opustilo. Přitom to byla soutěž jen o soustředění.

Do kmenů přišly posily, přestože je nikdo nechtěl a všichni by si raději dali pizzu. Martin a Pavlína se přidali k Hrdinům a Barbora s Kristianem k Rebelům. Všichni nováčci dostali na příští kmenovou radu imunitu, aby měli šanci si v kmenech najít spojence.

Hra o odměnu

A rovnou nastoupili do hry o odměnu. Tou byl pytlík rýže a necelá lahev oleje. Vyhládlí soutěžící se tak opět pustili do trochu nudného plavání a pobíhání. Vítězství Hrdinů bylo tak zdrcující, že nálada u Rebelů klesla až na dno. Naopak u Hrdinů dostal Martin pochvalu, jak se dokázal rychle zapojit do hry.

Po soutěži zůstali ještě na místě nováčci a dostali možnost si rozdělit dvě truhličky. Kdyby se nedohodli, nedostal by nikdo nic. Hrdinové tak vítězoslavně přinesli jako zápisné ostatním dva hamburgery. Švanci je snad cítil na dálku. Každý dostal kousek, ale i tak byli všichni nadšení.

Kristian asi u diváků moc oblíbený nebude

Rebelové Kristian s Barborou si odnášeli pokyny k hledání tajné osobní imunity. Kristian se z nějakého důvodu povýšil na jediného vlastníka nápovědy a moc s Bárou neřešil, jak s ní naloží. Na Barboru to působilo tak, že by si ji nejraději nechal jen pro sebe, ale potom se zalekl, že by se to o něm vědělo, tak se rozhodl k takové divné a nepěkné hře, kdy se o obsah nápovědy podělil s Jirkou a Tomášem.

Dostal se tak do silnější aliance, která u Rebelů je. Kromě Žanety je to pánský spolek, který má v plánu vyřadit všechny ženy z kmene jako nepotřebné. A pokud nezačnou ženy hrát, tak se jim to podaří.

U Hrdinu se začíná projevovat Bára

I u Hrdinů se kují pikle. Kateřina se spřátelila s Bárou a shodli se na tom, že by bylo ideální nechat si šest nejsilnější hráčů z původní desítky a čtyř se zbavit. Potom by se rozhodlo, co s nováčky. V žaludku Báře hodně leží Kája, která si dovolila říct, že ji šikanují. A ony jsou přitom dobračky, které za ostatní dýchají.

U Rebelů je atmosféra mnohem jedovatější

soutěž o odměnu, zdroj: TV Nova

A pokračuje další pletichaření Kristiana. Ten přišel s tím, že řeknou Martinovi, že už skrytou imunitu našli (spolek silných mužů) a on jim musí slíbit, že to nikomu neřekne. To trochu připomíná taktiku dětí v mateřské škole.

Johana už si všimla, že Jiří je velice úspěšný manipulátor a pletichaří s kdekým. Zatím to ale u Rebelů nevypadá, že by se ženská část dokázala stmelit a na budoucí vyřazení visí ve vzduchu jména Lídy a Johany. Každým dalším vyřazením bude ženská část slabší.

Osmý den a další hra o odměnu

A tentokrát už to nebyl pytlík jídla, ale rybářské vybavení, které je vždy velmi žádané. Pokud se dobře používá, ve vodě je dost potravy, aby celému osazenstvu kmene dokázala trochu zpestřit jídelníček.

Opět se běhal parkur, skládaly se skládačky. Opět si výhru odnesli Hrdinové a u Rebelů samozřejmě za neúspěch mohla Ludmila, protože ji upadly kostky a musela je sebrat.

Příště je avizovaná pořádná „bouře emocí“ u Hrdinů, ale s příchodem Kristiana k Rebelům je ve společenství prostředí plné přetvářky a ani tam nebude klid.

Zdroje článku:
  • Voyo,
  • Press kit,
  • autorský článek