Na co nás Netflix láká hned v první polovině listopadu letošního roku

Na co nás Netflix láká hned v první polovině listopadu letošního roku
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Letošní listopad je hodně zajímavý, co se v počtu novinek týká. Nejenže nás dokáže Netflix nalákat na zbrusu nové snímky, ale vydává i filmy a seriály, které už dobře známe. Především začátek listopadu je velmi nabitý, a každým dnem přibude na tomto video streamovacím kanále bohatý výběr pořadů.

Jak už to u Netflixu bývá, připravil si pro každého něco. Ať už jde o rodinné komedie, horory, dramata i nějakou tu romantiku. Na co se tedy můžeme těšit již v první polovině listopadu a nadcházejícího podzimu?

21 Jump Street

Tento americký akční film je poměrně starší záležitostí. A to již od roku 2012, kde hlavní role zahráli Jonah Hill a Channing Tatum. Hned prvního listopadu nám tuto akční komedii představí právě i Netflix. Jde o dva policisty, kteří se v utajení vydávají díky svému mladistvému vzhledu na střední školu, aby vypátrali nebezpečný gang drogových dealerů. Díky tomu se ve vzpomínkách vrací ke svým školským letům a řeší problémy, s kterými se potýká každý americký středoškolák.

Hadi v letadle

Také první listopadový den nám kanál odhalí velmi známý hororový film Hadi v letadle, který byl natočen již v roce 2006. Jednu z hlavních rolí zde ztvárnil Samuel L. Jackson. Jde o snímek, kde budou hlavní roli doopravdy hrát hadi, jak již sám název vypovídá. A že jich nebude málo!

Big Mouth

Tento seriál je nám již dobře znám. První týden v listopadu vychází na Netflixu již pátá řada tohoto seriálu, kde jde především o zjišťování toho, co všechno obnáší život puberťáka. Jedná se o americkou animovanou komedii, kde parta přátel vypráví o svých životech a dospívání.

Zvíře

V první polovině listopadu se můžeme těšit i na zcela nový dokumentární seriál. Je nám známá prozatím jedna sezona. Půjde o přírodopisné vyprávění s výchovnými prostředky.

Toto vše a mnohem více nás čeká každý den na Netflixu v první polovině listopadu.

 

Zdroj: