21 Jump street: Channing Tatum a Jonah Hill mezi sebou uzavřeli velmi odvážnou sázku

21 Jump street: Channing Tatum a Jonah Hill mezi sebou uzavřeli velmi odvážnou sázku
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Schmidt a Jenko jsou přiděleni k tajné policejní jednotce Jump Street, která spadá pod kapitána Dicksona. Mají za úkol se dostat mezi mládež, která se od studijních dob dvou parťáků naprosto změnila. Kromě úkolu od Dicksona se ale musí vypořádat se svou vlastní minulostí, vzpomínkami, nevyřízenými účty a znovu se navracejícími problémy střední školy.

Channing Tatum z role nebyl nadšený

Hlavní role ve filmu si zahráli Channing Tatum jako Jenko a Jonah Hill jako Schmidt. Když tvůrci roli nabídli Channingu Tatumovi, odmítl ji, a to hned dvakrát. Přijal ji až po přesvědčení hercem, scénáristou a producentem Jonahem Hillem.

Jeden z herců vážil víc, než se očekávalo, na řadu přišla dieta

Jonah Hill pro svou roli Schmidta musel zhubnout, podařilo se mu zhodit 18 kilogramů. Jeho role vyžadovala mnoho kaskadérských kousků, které byly fyzicky náročné.

Bizarní sázku mezi sebou uzavřeli hlavní hrdinové snímku

Hlavní herci mezi sebou uzavřeli sázku. Vsadili se, že pokud bude mít snímek během otevíracího víkendu tržbu přes 35 milionů amerických dolarů, políbí Jonah Channingovi špičku penisu. Jonah sázku prohrál, ale oba se shodli, že bude lepší na tuto sázku zapomenout.

Ve filmu se objevují i původní herci se svými rolemi

Film vychází z původního seriálu Jump Street 21. A stejně jako tehdy, tak i ve filmu si zahrál Johnny Depp svou roli Toma Hansona, Peter DeLuise zase Douga Penhalla, a dokonce se ve snímku objevila i Holly Robinson Peete jako Judy Hoffs.

Kdo měl o role ve filmu zájem?

Do hlavní ženské role tvůrci počítali s herečkou Emmou Stone, ta ale roli odmítla kvůli natáčení filmu The Amazing Spider-Man. Konkurzů se také zúčastnily Jennifer Lawrence, Juno Temple a také Gemma Ward a Julianne Hough.