Jana Kovalčíková z Ulice byla pro seriál neokoukanou tváří

Jana Kovalčíková z Ulice byla pro seriál neokoukanou tváří
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pamatujete si na to, když do života Matěje Jordána nečekaně vstoupila Slovenka Katarína Benešová? Hrála ji slovenská herečka Jana Kovalčíková, která je na Slovensku slavná i díky roli v seriálu „Oteckovia”, tedy „Tátové”. Vzpomínáte na její dějovou linku? 

Herečka Jana Kovalčíková má na Slovensku hodně práce 

Když vstoupila do Ulice, nikdo moc nevěděl, o koho se jedná. Přitom na Slovensku je herečka Katarína Kovalčíková velmi oblíbená. V Ulici byla pro diváky neokoukanou čerstvou tváří, což lze z řady důvodů ocenit. Ne příliš známého herce si pak diváci nespojují s dalšími rolemi, a tak se mohou plně soustředit na jeho aktuální dějovou linku. Přestože byla pro české diváky neznámou tváří, dokázala si Katarína Benešová získat jejich sympatie.

V anketě o nejvíce sympatickou postavu totiž herečka Jana Kovalčíková s přehledem zvítězila. Pracovní příležitost v Ulici ji obohatila nejen o zkušenosti, nýbrž o další pendlování. Jak herečka uvedla, žije v Bratislavě, kde také pracuje. Kromě toho však dojíždí za prací do slovenského města Martin a kvůli Ulici byla často i v Praze. Jak mohli diváci sami posoudit, má herečka své osobité kouzlo. 

Katarína Benešová pod vlivem nenadálých okolností 

Někdy se to v životě semele takovým způsobem, že nemáte šanci cokoliv ovlivnit. To vás na věci pak štve asi ze všeho nejvíce. Něco podobného prožívala Katarína Benešová, které Matěj Jordán srazil otce. Měla velký strach o jeho život a Matěje by kvůli nehodě nejraději zadusala do země. Ale v životě si zkrátka nevyberete a místo toho, aby s ním zpřetrhala veškerý kontakt, začala s Matějem chodit.

Tomu samozřejmě přispěl i fakt, že se její táta po úrazu zotavil poměrně rychle a Matějovi nic nevyčítal. Pomohlo tomu i to, jak se Matěj k celé události postavil a že byl pro Katarínu i jejího otce velkou oporou. Díky tomu se mohl konat šťastný konec, kdy si Katarína Matěje vzala, porodila mu dítě a společně pak všichni odjeli do Barcelony. 

Zdroje článku: