Survivor Česko & Slovensko 2023: Karolína viděla Martina skákat přes větve a podivuje se, že na kamery se prezentuje nijak

Survivor Česko & Slovensko 2023: Karolína viděla Martina skákat přes větve a podivuje se, že na kamery se prezentuje nijak
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nikdo samozřejmě nezlehčuje jeho bolestivé hemoroidy, ale je divné, že je v soutěži, když nesoutěží. Další souboj o individuální imunitu mu lékaři zakázali. Na kmenové radě budí takovou lítost, že není poslaný do duelu. To vypadá jako dobře vymyšlená strategie.

Ještě večer po vyřazení se Johana sešla s Karolínou, aby probraly poslední události. Johana je zklamaná, že Pepa nedokázal porazit Tomáše. Už to vypadá, že to nezvládne asi nikdo. Z Tomáše se tak stává král duelů a oproti svým konkurentům už má slušný trénink. On to jako výhodu nevidí a vysvětluje, že je to vysilující a rozhodně se necítí dobře, že musí posílat ze hry i lidi, které má rád. To si ovšem trochu odporuje, protože druhým dechem pořád tvrdí, že je třeba odlišovat emoce od hry.

Souboj o individuální imunitu

Další den přinesl další souboj o individuální imunitu. Martin si podívanou užíval z první řady. Ostatní se zavěsili na kládu, která se nad bazénem vznesla do výšky 4 metrů. A cíl souboje je jasný, jde o to, udržet se co nejdéle na kládě.

Johana i Tomáš skončili ve vodě poměrně brzy a napínavá podívaná byla v režii Karolíny a Adama. Hodně nečekaně nakonec vyhrála Karolína. Zúročila tak silné svaly z jízdy na koni. Karolína si celou soutěž přála vyhrát individuální imunitu kvůli nějaké pěkné ceně. A zrovna tentokrát žádná cena ve hře nebyla. Náhrdelníkem si však potvrdila jako první soutěžící postup do poslední čtveřice.

Káju čekala volba někoho do duelu, a to už se jí tak moc nelíbilo. Tomáš ji naznačil, že i on jí vyšel vstříc a když byla v duelu, určil jí soupeře, kterého si vybrala. „Dobrosrdečná“ Johana jí zase významně připomněla, že ji jednou zachránila ve hře život a teď by bylo přirozené, kdyby jí tuto službičku vrátila. To byl pro Káju docela problém, protože Tomáš chtěl do duelu Johanu. S tím, že do duelu půjde, už počítal. A nechtěl jít s Adamem, který je v mnoha disciplínách šikovný a nerad by ho podcenil.

Vše ještě zkomplikoval Adam, který za Karolinou zašel a řekl jí, že by mu nevadilo, kdyby ho do duelu jmenovala. Jako jediný ještě tuto zkušenost nemá a ostatní mu to předhazují. Navíc by se mu mohlo hodit do finále, kdyby porazil neporazitelného Tomáše.

Kája nakonec usoudila, že musí volit hlavně podle toho, co bude nejlepší pro ni, a ne dělat službičky ostatním. Hra už se chýlí ke konci a není už bezpečné poslouchat pokyny ostatních.

Kmenová rada

Trochu zbytečně se pořád rozebírají věci dokola, aby se nějak zabil čas. Přece jen hlasování je už hodně rychlé. Nikoho nepřekvapilo, že byl hlasováním poslaný do duelu Tomáš. Karolína nakonec poslala do „Tomášova obýváku“ Adama. Usoudila, že to pro ni bude nejlepší varianta. Adam to chtěl sám a kdyby se vrátil, nic by jí nevyčítal. Tomáš byl trochu zklamaný. Ne snad, že by mu tak moc vadilo, že Karolína tak vrátila laskavost Johaně, ale štvalo ho, že přání Adama pro ni bylo důležitější než to jeho.

Duel

Adam byl doslova natěšený a když viděl způsob, jakým se s Tomášem utká, hodně si věřil. Konečně se předvede, jak mu to jde.

Souboj to byl opravdu hezký a na ostrově už tak máme jen 4 soutěžící.

Zdroj článku:
  • autorský text