Arnošt Goldflam a Václav Svoboda z Ulice promluvili o nových epizodách, životě i děvčatech

Arnošt Goldflam a Václav Svoboda z Ulice promluvili o nových epizodách, životě i děvčatech
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Petr Havránek, moderátor Backstage Ulice, vyzpovídal mj. Arnošta Goldflama a Václava Svobodu, poptal se jich na aktuální dějovou linku v seriálu, ale i na zajímavosti z každodenního života. Tak víme, že zatímco pan Goldflam režíruje nebo píše knihy, pan Svoboda oddychuje u piva a dobrého jídla.

Ke svatbě se Václav Svoboda odhodlával dlouho

U Nyklových se v nejnovějších dílech Ulice naštěstí už neřeší to, že Lumír nesnáší Vildu, nýbrž to, že Vilma odmítla Vildovu žádost o ruku. Nabídkou prstenu před celou rodinou ji totiž poněkud zaskočil.

Lumír byl od začátku proti Vildovi.
Lumír byl od začátku proti Vildovi. | Zdroj: TV Nova

„Ona mě má jako ráda, akorát se do cesty staví různé drobné překážky,“ řekl k příběhu zamilovaných důchodců herec Arnošt Goldflam, který už v seriálu dotočil poslední scénu a brzy z něj zřejmě nadobro zmizí. Jaroslava Obermaierová prozradila, že jejich spolupráce byla trošku náročná a občas napínavá. O aktuální zápletce se pan Goldflam rozpovídal v pořadu Backstage Ulice společně s kolegou Václavem Svobodou, jenž hraje Lumíra Nykla.

Oba herci poodhalili několik zajímavostí a novinek ze svého soukromí. „Já se mám celkem dobře, je to dva a půl roku, co jsem se oženil. Zralá úvaha u mě trvala třiadvacet let,“ přiznal Václav Svoboda, kolik času mu zabralo, než se ke sňatku rozhoupal.

„Já s mou paní jsem šestadvacet let,“ doplnil Arnošt Goldflam.

Někdo tráví volno prací, někdo u piva

Čím se herci zabývají, když zrovna nehrají v Ulici a mají volno? Všestranný umělec Arnošt Goldflam je, jak se zdá, zaneprázdněn neustále. „Já mám takříkajíc několik profesí. Jednak režíruju, píšu knížky, divadelní hry a taky knížky pro děti. Občas hraju, když mě vyzvou, takže mám pořád co dělat.“

Mezi jeho díla pro děti i rodiče patří např. Tatínek není k zahození (2004), Příhoda málo uvěřitelná (2016), Strašidelné Brno (2021), Praha strašidelná (2022) nebo Strašidelná Šumava (2023) aj.

„Já nepíšu, nerežíruju, nemám několik profesí,“ vypočítal zvesela na prstech Václav Svoboda, „když mám volno, chodím na pivo a chodím si lehce zasportovat.“

Nakonec Lumír snad už vzal Vildu na milost.
Nakonec Lumír snad už vzal Vildu na milost. | Zdroj: TV Nova

V hubnutí brání Václavu Svobodovi orosené pivo

V historii Ulice proběhlo mezi herci několik výzev ke zhubnutí, jednou takovou si prošel i Václav Svoboda. „Prostě už mě nebavilo kupovat si pořád větší věci. Jednou přišli a vsadili se se mnou, že zhubnu dvanáct kilo za tři měsíce. Teď je fáze, že na to úplně prdím. Chodím na pivo, jím velmi dobrá nezdravá jídla. To léto, ten pařák, ty zahrádky, když si dá člověk orosené pivo, to je prostě k nezaplacení.“

Zatímco se herec takto zasnil a s chutí si už plánoval, co bude zřejmě o prázdninách dělat, Arnošt Goldflam suše dodal, že on prakticky nepije. Přiznal však, že děvčata zamlada proháněl, když to prý šlo. Ale že by slavil obrovské úspěchy, se říct nedá. Doufejme, že si ho v Ulici ještě alespoň chvíli užijeme, než Vilda Burda definitivně zmizí v Čerčanech.

Zdroje článku: