Milena Steinmasslová a Jan Konečný z Ulice slaví dnes své narozeniny

Milena Steinmasslová a Jan Konečný z Ulice slaví dnes své narozeniny
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Diváci Ulice, kteří jsou do seriálu více než zakoukaní, určitě sem tam ocení i nějakou tu zajímavost mimo natáčení. Nadchnout je může informace, že 21. března své narozeniny slaví Milena Steinmasslová i Jan Konečný. Oba spojuje účinkování v Ulici.

Milena Steinmasslová oslaví své 67. narozeniny

Své 67. narozeniny už brzy, tedy 21. března, oslaví Milena Steinmasslová, která v Ulici už nějaký ten rok účinkuje. Energická herečka v Ulici představuje trošku upjatou Věru Marečkovou. Tu život s manželem Lubošem, který o ni ztratil zájem, přestal bavit, a proto z této životní situace hledala východisko. Ukázalo se, že její manžel Luboš propadl automatům. Tato životní šlamastyka je oba zavedla do Prahy, aby měli blíže k jejich jedinému synovi Márovi (Kryštofovi Marečkovi), který jim pomohl celou situaci řešit. A právě tady se začíná v Ulici psát jejich příběh.

Ukázalo se, že Věra Marečková je žena činu. Nejenže si v Praze brzy zvykla na nový život, nýbrž si našla čas na práci a studium. Po dlouhé době se opět cítila šťastná a naplněná. Na chvíli šli s Lubošem od sebe, ale později krizi v manželství dokázali překonat a aktuálně spolu chystají svatbu.

Po tom, co se Mára rozešel s Monikou, ke které si Věra Marečková cestu nenašla, se Věře otevřely nové možnosti. Její syn totiž začal randit s Karlou – policejní vyšetřovatelkou, se kterou si Věra Marečková sedla už od začátku. Nejenže jí imponovala její profese, nýbrž i kladný vztah k dětem. Aktuálně Věru Marečkovou naplňuje péče o rodinu. Do toho ještě stíhá psát svou vlastní knihu. U Karly je jako doma a v péči o děti ji umí plnohodnotně zastoupit. Milena Steinmasslová v Ulici pořád hraje na rozdíl od Jana Konečného, se kterým se její dějová linka nesetkala.

 Kryštof Rímský alias Mára, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Jan Konečný z Ulice bude mít 39 let

Zatímco starostlivou Věru Marečkovou si vybaví každý, u vzpomínání na herce Jana Konečného mohou u většiny diváků nastat problémy. Koho vůbec hrál? Věrní diváci Ulice si mohou oddechnout a vůbec se na sebe nemusí zlobit, když si na postavu fotografa Jakuba nevzpomněli. Zaprvé ji herec hrál už v roce 2016 a zadruhé se jednalo o vedlejší roli. A tak ačkoliv je Jan Konečný zdatným hercem, který je na divadelních prknech jako doma, v Ulici svůj potenciál naplno rozvinout nemohl. Je tak jedním z mnoha herců, kteří se pod Ulici sice mohou podepsat, ale diváci si jejich dějovou linku moc nevybaví.

Herec Jan Konečný v Ulici tedy už neúčinkuje, jeho role v seriálu skončila stejně rychle jako začala. Do Ulice jako nová tvář vstoupil společně s hercem Petrem Buchtou, který v seriálu ztvárnil tvrdohlavého Vojtu Kalicha.

 

Zdroje: