Milena Steinmasslová z Ulice: S protivnou a urousanou Věrou Marečkovou má přece jen něco společného

Milena Steinmasslová z Ulice: S protivnou a urousanou Věrou Marečkovou má přece jen něco společného
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Milena Steinmasslová je obdivovanou a milovanou dámou české umělecké tvorby. Své jméno nedostala jen tak náhodou. Podědila ho po své babičce a skutečně má srdce na dlani. I její hlas je hřejivý. Proto dabuje samé sympatické a srdečné herečky. Jaký má názor na protivnou paní Marečkovou z Ulice?

Tato oblíbená herečka má bez pochyby také milou a vlídnou tvář, tedy když zrovna neztvárňuje Věru Marečkovou v nekonečném seriálu Ulice. I když i tahle protivná, neoblíbená, zamračená a radost vysávající matka Kryštofa jde do sebe. Její syn tak může žít podle svého bez toho, aniž by ji měl stále za zády a poslouchal její rady a starosti. Taková máma naštěstí Milena Steinmasslová nebyla a není. Svým dvěma dospělým synům je oporou, kamarádkou a mámou, jak má být. Oni jí naopak její výchovu v dobrém oplácejí. Drželi ji nad vodou, když se rozcházela s jejich otcem, kameramanem Romanem Pavlíčkem. 

 
 

Postava Věry Marečkové je v úplném osobním rozporu s Milenou Steinmasslovou i po vzhledové stránce. Paní Marečková je urousaná stará dáma bez špetky šmrncu. I diváci image této postavy hodnotí velice záporně. A jaké má o ní mínění sama její představitelka? Nesporné rozdíly ale i jednu společnou vlastnost hodnotila herečka v rozhovoru pro iDnes.cz.

„Kromě toho, že jsme obě ženy svého věku, moc styčných bodů mezi námi není. Myslím, že je to jiná bytost než já. I když se můžu mýlit, protože všichni máme tendenci se zvnitřku vidět jinak, než nás ostatní vidí zvnějšku. Paní Marečková je žena, která nemusí a také neřeší svůj zevnějšek. To je první věc, kterou nemůžeme mít společnou. Zevnějšek je součástí mé profese a já ho řešit musím, protože diváci si nezaslouží, aby řešen nebyl. A pak si myslím, že já mám smysl pro humor a sebeironii. Což ona nemá. Ale to, co určitě společné máme, je, že máme rády své syny.”

I přes všechny rozdíly má ale Milena Steinmasslová svou postavu v Ulici ráda. Snad Věra Marečková časem získá alespoň malou část ze své okouzlující a mladistvou energií sršící představitelky Mileny Steinmasslové. 

Zdroj:

https://www.idnes.cz