Kdo byl největší sukničkář v Ulici?

Kdo byl největší sukničkář v Ulici?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Přemýšleli jste někdy nad tím, který z herců si získal největší přízeň u žen? Řeč je samozřejmě o naších oblíbencích ze seriálové Ulice. Pojďme se tedy společně podívat na ty, kteří si zaslouží titul proutníka.

Bedřich Liška

Ačkoliv na to úplně nevypadá, tak si Bedřich získal přízeň u mnoha žen. Snad jednou z prvních Bedřichových milenek byla Lucie Wolfová, kterou si budou pamětníci seriálu určitě pamatovat. Bedřich byl zpočátku velmi zamilován do Zuzany Hrubé (Šárka Ulrichová), s tou mají společného syna Frantu.

Zuzana začínala v seriálu Ulice v jeho naprostých začátcích, kde si ji můžeme pamatovat jako pekařku, pracovala v pekárně společně s Aničkou. Zuzana má za sebou drogovou minulost, během které se živila dokonce prostitucí, její minulost tedy není zrovna ničím k chlubení.

Na Aničku samozřejmě nesmíme zapomenout. Anička Lišková zkřížila Bedřichovi život na hodně dlouho.

Jejich vztah trval opravdu dlouho a vypadal poměrně hezky. Jejich vztah by jim zřejmě vydržel i doteď, nebýt Bedřichovy kapely.

Během jeho hraní se totiž seznámil s Jindrou, která po něm prahla a byla ochotná udělat cokoliv, aby ho dostala. A to přesně taky udělala, během jedné noci po vystoupení podstrčila Bedřichovi koláčky s marihuanou. Díky spojení koláčků s alkoholem mělo vše rychlý spád a nakonec z toho vzešla malá Lada.

Dcera Lada totálně rozvrátila vztah mezi Aničkou a Bedřichem, Anička se totiž nedokázala smířit s tím, co jí Bedřich udělal. Krátkou dobu tak pobýval s Jindrou, ale jejich vztah jim zrovna taky neklapal. V současnosti Bedřich žije s Alicí, která kdysi pracovala na erotické lince.

Jastraban alias Bedřich, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Jarda Hejl

Další do party proutníku je Jarda Hejl. Ten díky svému charismatickému vzhledu získal spoustu žen. Jarda patřil zpočátku mezi obyčejné poflakovače, žil u své matky. Postupem času se však začalo dařit v podnikání a díky svému uhrančivému pohledu si získal mnoho žen, problémem mu nebyly ani jeho 2 děti.

Osudovou ženou se mu stala Lenka Drápalová, se kterou má dvě děti. Po boku blonďaté Lenky Jarda dospěl a stal se z něj opravdový muž. Svatbu s Lenkou mu málem překazila aférka s Markétou. 

Pozornost staršího hezouna si získala rovněž i mladá influencerka Jana. Mezi Janou a Jardou to pravdu jiskřilo, až došlo na slova vyznání lásky od Jardy. Jejích románek však netrval zrovna dlouho a Jarda nakonec zůstal se svou manželkou. 

Jak sami můžete vidět, tak Ulici se milostná drama nevyhýbají a je to jen dobře, protože láska a všechny milostné trojúhelníky dodávají příběhu větší říz!

 

Zdroj: