Šárka Ullrichová se zvedla ze dna jako její seriálová Zuzana Hrubá z Ulice

Šárka Ullrichová se zvedla ze dna jako její seriálová Zuzana Hrubá z Ulice
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Herečka, původem z Trutnova, dostala tuto roli za trest i za odměnu. Zahrát si drogově závislou poté, co sama měla obdobné potíže, pro ni rozhodně nebylo jednoduché. Přesto se do toho pustila a povedlo se. Stejně jako její seriálová Zuzana Hrubá se dokázala poprat sama se sebou a vyhrát.

Nadání k herectví se u Šárky projevilo celkem brzy a již ve čtrnácti letech si zahrála ve filmu Nefňukej, veverko! Vidět jsme ji mohli v seriálech, filmech, pohádkách i divadelních inscenacích. Největší a v mnohém také životní rolí se jí stala postava drogově závislé Zuzany Hrubé v seriálu Ulice.

Vystudovala DAMU, ale start do dospělého života pro ni byl složitý. Brzy jí zemřel tatínek, což zapříčinilo její pozdější problémy.  

Spoustu energie 

Odmala byla Šárka velmi aktivní, věnovala se nejen sportu, ale i herectví v dramatickém kroužku. Její energie z ní dnes už opět sálá na pohled a je za to ráda. Tanec, který byl její velkou vášní také od dětství, miluje dodnes a ve volných chvílích chodí tančit velmi ráda.  

Závislosti 

Každý nějakou má. Šárka přiznává, že u ní byla prvotním spouštěčem sázka, že nebude rok jíst maso. Vtáhlo ji to do světa bulimie a anorexie. Časem se přidal alkohol, který je velkým démonem mnoha lidí. Opilost má svá mnohá úskalí a Šárka se tehdy uvrhla i do světa drog. To vše hlavně proto, aby nebylo vidět, že je opilá.

Cesta z tohoto kruhu zla nebyla vůbec snadná. Jako štěstí v neštěstí ji zachránilo to, že ji přepadli. Následovala léčebna Červený Dvůr a návrat k běžnému životu. Sama však přiznává, že být čistá neznamená být opravdu vyléčená. Svou minulost bere jako nemoc, která vlastně nejde vyléčit, ale přesto s ní můžete žít kvalitní a plnohodnotný život. 

Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Ulice 

Možnost zahrát si v seriálu Ulice zrovna tuto roli byla pro Šárku velkou výzvou. Po vlastních problémech se najednou vracela do podobných situací, které nebyly vždy příjemné. Šárka se však své role zhostila výborně a její původně téměř epizodní role se rozvinula a prošla velkými změnami stejně jako ona sama. Možnost zahrát si tak pestrou postavu se tedy Šárce vyplatilo.  

František ji jako její seriálový syn uhranul už na castingu. A nespletla se, jeho talent je dnes už nepochybný. 

Parta, která se u natáčení seriálu sešla, je prý naprosto sehraná. Stali se všichni také takovou jednou jedinou rodinou. Podle Šárky je právě toto důvodem toho, proč to seriálu na obrazovce tak klape a stále se točí dál.  

Šárku nebavilo jen natáčení v pekárně, kde opravdu prostáli i dvanáct hodin. Na druhou stranu se naučila hníst těsto na chleba, jejich výrobky by Šárka ale raději nejedla. 

 

Zdroje: