Superhrdinové na plátnech roku 2021. Je na co se těšit

Superhrdinové na plátnech roku 2021. Je na co se těšit
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Hledíme vstříc budoucnosti filmového plátna. V následujícím článku je seznam superhrdinských filmů, na které se můžeme v roce 2021 (a možná 2022) těšit. U velké řádky těchto filmů se kvůli krizi ve světě posunuly premiéry, což může nastat znovu. Proto se zaměříme pouze na snímky, ne na data premiér. Doufejme, že se některých opravdu dočkáme již v tomto roce a budeme je moci sledovat z pohodlí kinosálů.

Black Widow

Marvel začíná svou fázi 4 filmem o Černé vdově, v hlavní roli se skvělou Scarlett Johansson. Bude se jednat o prequel k životu Nataši Romanoff, jejíž první kroky byly míle vzdálené od té klaďačky, kterou známe z již převyprávěných příběhů.

Ethernals

Druhý film fáze 4 nás ze Země přesune do vesmíru. Film Ethernals představí nesmrtelné osobnosti, které stály za formováním vesmíru a lidství. Již podle obsazení se můžeme těšit na velkofilm na slovo vzatý. Angelina Jolie, Salma Hayek, Kit Harington, Richard Madden a další.

Morbidus

Příběh pojednávající o zrodu jednoho z padouchů Spider-mana, který se při hledání léku na svou velmi vzácnou nemoc krve změní v upíru podobné stvoření. V hlavní roli s Jaredem Leto se tedy můžeme těšit na nový upíří příběh z vesmíru Marvelu.

Black Adam

Svět DC pro nás připravil film Black Adam. Black Adama je možné nazývat anti-hrdinou, který byl vytvořen jako záporák pro Shazama. Film je milníkem pro Dwayne Johnsona, který si poprvé zahraje superhrdinu své velikosti. Ne zoubkovou vílu.

Spider-Man

Další připravovaný film z vesmíru Marvelu se točí okolo pavoučího muže. O novém pokračování příběhu sousedského hrdiny se toho moc neví. Doufejme, že se ze snímku nestane večerní zapomenutelná jednohubka cílící na puberťáky, jak tomu bylo u předchozího dílu.

Sebevražedný oddíl 2

Pokračování filmu z roku 2016 očekáváme již v tomto roce. Myšlenka prvního filmu byla převratná. Vezměte bandu nejnebezpečnějších šílenců. Dejte jim do rukou zbraně a vyšlete je na společného nepřítele. Protože nepřítel mého nepřítele je můj přítel. S čím přijde plánovaný druhý díl sebevražedného oddílu se přesně neví. Musíme nechat překvapit.

Green Lantern Corps

Pamatujete na Green Lanterna v podání Ryana Raynoldse z roku 2011? Jestli ne, tak si možná vybavíte scénu z druhého pokračování Deadpoola, kde si hlavní hrdina prostřelil hlavu po podepsání smlouvy o natočení tohoto zeleného hrdiny. Tak moc byl tento film úspěšný. Green Lantern Corps je film plánovaný na rok 2021. Přinese nám bandu zelených ochránců vesmíru, jejichž zelená síla jim umožňuje hypnotizovat, chodit skrze pevné objekty, paralyzovat nepřátele, a vlastně tak všechno, na co si vzpomenete. Příběh by měl být, na rozdíl od předchozího filmu, zasazen do vzdáleného vesmíru.

The Batman

Nový Batman v hlavní roli s Robertem Pattinsonem představí superhrdinu v trochu jiném kabátě. Z minulých ztvárnění netopýřího muže jsme navykli na relativně civilizovaný Gotham a batmanovské hračky, které by bylo možné okamžitě použít ve sci-fi filmech. Tento snímek se podle traileru ubírá temnější cestou. Hrubé násilí, silné motory, ponurá atmosféra a nekompromisní řežba. Původně měl být v kinech již v roce 2021, ale kvůli pandemii byla premiéra přesunuta na další rok.

Na rok 2022 byla oznámena premiéra pro nového Thora s podtitulem Love and Thunder. Bude možné vidět i nového Dr. Strange v multiversu šílenství, což bude první Marvelovský počin s hororovým nádechem. Fanoušci komiksů, fantasy a mysteriózna si jak v tomto, tak v příštích letech, přijdou na své. Superhrdinové stále táhnou a filmová studia to moc dobře ví.