Ulice: Vztah Aničky s Bedřichem nekončí?

Ulice: Vztah Aničky s Bedřichem nekončí?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jak to momentálně vypadá se vztahem Aničky a Bedřicha? Jejich vztah trval dlouhé roky a obě tyto postavy neodmyslitelně patří k seriálu Ulice. Obě tyto postavy účinkují v seriálu od jeho úplných začátků, svede je nakonec jejich příběh opět do společného soužití, nebo jejich vztah zůstane čistě přátelský?

Co spolu tito dva už zažili?

Anička s Bedřichem společně tvořili velmi pěkný manželský pár a vychovávali Frantu a Emu. Anička, kterou hraje Ljuba Krbová, je žena s opravdu velkým srdcem, která nadevše miluje svou rodinu. U pana Lišky je to krapet složitější, svou rodinu sice má rád, ale nedělalo mu problém se seznámit s jinou ženou, a to konkrétně s Jindrou, se kterou má dnes již dítě.

Vzhledem k tomu, že ani jeden z těchto vztahů nakonec nedopadl dobře, byl Bedřich nucen hledat štěstí jinde, až se mu to nakonec podařilo. Aktuálně je Bedřich, kterého hraje Adrian Jastraban, ve vztahu s Alicí, se kterou jejích vztah ze začátku také velmi skřípal, zvlášť když si Alice přivydělávala prací na erotické lince a následně tuto práci dělala ze zády Bedřicha. Tato situace se ale stala minulostí a Bedřich Alici vše odpustil.

Ljuba Krbová, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Vrátí se ještě Bedřich zpět k Aničce?

Mnoho diváků a fanoušků Ulice by si toto velmi přálo, za ty roky nám obě tyto postavy tak nějak přirostly k srdci. Bedřich se po návratu z Vietnamu moc nezměnil a jejích vztah s Alicí vypadá nadále velmi dobře. Anička v současnosti prožívá románek se sympatickým fotografem Alešem. Vztah Aničky a Bedřicha se nyní již uklidnil, zvlášť po velkých dramatech a vyhrocených scénách po tom, co Anička zjistila, že ji je Bedřich nevěrný s jinou ženou a dokonce s ní čeká dítě. Nyní je jejích vztah víc klidný a přátelský. 

Můžeme se těšit na to, co nám jejích další příběh přinese. Možná opět přeskočí jiskra a Anička s Bedřichem se opět dají dohromady. Ne nadarmo se říká, že stará láska nikdy nerezaví.

 

Zdroj:

Zdroj článku:
  • www.serialzone.cz