Něco ze zákulisí Ulice: Milena Steinmasslová a paruka?

Něco ze zákulisí Ulice: Milena Steinmasslová a paruka?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Milena Steinmasslová se v Ulici objevuje už dlouho jako starostlivá Věra Marečková, která svou láskou, péčí a pozorností zahlcuje všechny okolo. Málokdo však tuší, že po celou dobu působení nosí paruku. Proč?

Milena Steinmasslová si paruku pro svou postavu sama vymyslela

Když se v Ulici vedle Kryštofa Marečka (herec Kryštof Rímský) začala objevovat jeho máma Věra Marečková (Milena Steinmasslová), ne každý ji měl v oblibě. Kvůli její ráznosti a přísným požadavkům na druhé k ní neměla moc blízko ani Monika Farská, bývalá přítelkyně Máry. Kupodivu s novou přítelkyní Kryštofa – s Karlou – si Marečková velmi sedla. I přes drobné neshody si ty dvě rozumí. Věra je ráda, že může patřit do rodiny, a Karla si zase nemůže vynachválit tak perfektní hlídací babičku.

Všimli jste si, že vlasy Věry Marečkové nejsou pravé? Paruka Věry Marečkové je nápadem její představitelky Mileny Steinmasslové. Když se pro působení v Ulici seznamovala se svou ráznou postavou, myslela si, že právě tmavá paruka by jí mohla sedět. Právě paruku bere herečka Steinmasslová jako prostředek k odlišení se od postavy. K upjatosti paní Marečkové se totiž rozhodně nehlásí. Jinak je to ale podle ní fajn ženská.

Pamatujete si, kdy paní Marečková v Ulici prošla proměnou?

Pečlivý divák si možná pamatuje dobu, kdy bylo na paní Marečkové něco jinak. Že ne? Dovolte tedy, abychom vám osvěžili paměť. Na podzim roku 2017 vstoupila do života paní Marečkové její dávná láska Michal Štrunc, kterého hrál herec Vladimír Kratina. S Věrou se znali z mládí z chmelové brigády, pak se ale Věra zamilovala do svého manžela Luboše (Rostislav Novák) a vztah mezi ní a Michalem byl u konce.

Jenže říká se, že stará láska nikdy nerezaví, a tak mohl divák sledovat opětovné vzplanutí citů, když se ti dva potkali v pivovaru ve Velkém Březnu, kde Věra trávila svou dovolenou. Od té doby se pak s Michalem setkávali a aby se mu líbila, změnila Věrka nejen barvu svých vlasů, nýbrž i styl oblékání.

 

Zdroje: