Zakázaný vztah Aleny a Ondry v Ordinaci v růžové zahradě

Zakázaný vztah Aleny a Ondry v Ordinaci v růžové zahradě
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Začít si nový vztah po tragické ztrátě milovaného manžela není pro Alenu jednoduché a vlastně by ji to do nedávna ani nenapadlo. Alespoň dokud nepotkala krásného, ale velmi mladého stážistu Ondru. 

Alena si za poslední měsíce prošla velmi těžkým obdobím. Přišla o milovaného manžela Čestmíra, a to velmi tragickým způsobem. S jeho smrtí se vyrovnávala hodně těžce a velkou oporou jí byly děti. Zároveň ale bylo velmi náročné zůstat na děti sama. Během tohoto těžkého období přichází do nemocnice Ondra. Mladý stážista, který je nejen velmi pěkný, ale také hodný a vyspělý.  

Alena se s Ondrou poprvé potkává v baru, kde se i políbí. Následně zjišťuje, že je Ondra spolužák jejího nevlastního syna Jakuba a zároveň mladý stážista z nemocnice, kde ona sama pracuje. Tato situace pro ni samozřejmě není vůbec jednoduchá. Stále ještě truchlí po svém mrtvém manželovi a zároveň si plně uvědomuje, že je Ondra oproti ní opravdu velmi mladý. Ondra začíná u Aleny bydlet a během tohoto pobytu se s Alenkou začnou také velmi rychle sbližovat. Ondru si oblíbí nejen Alena, ale také její děti. Nezávazný flirt ale rychle přerůstá ve vzájemnou lásku, a to i po fyzické stránce.  

Svůj vztah se ze začátku snaží tajit, a to především z obavy z reakcí okolí. A není se čemu divit. Ve chvíli, kdy se okolí dozví o vztahu Aleny s mladičkým Ondrou, reagují lidé dost odlišně. Kuba tento vztah nerespektuje a přestává se bavit s oběma jeho aktéry. Malý Miky je z tohoto zjištění také nemile překvapen a začíná dělat jeden naschvál za druhým. Kvůli tomu se Alena s Ondrou velmi brzo rozchází. To ale neznamená, že se Aleně podařilo dostat Ondru ze svého srdce. Ondra po Aleně stále touží a ona po něm také, i když si to odmítá přiznat.    

Ondrovi se nakonec podaří sblížit se s malým Mikym, který Ondru do této doby nesnášel. A díky tomu si i Alena přizná, jak to má doopravdy s láskou k Ondrovi. A vypadá to, že nás diváky a fanoušky nenechají čekat dlouho na velký návrat tohoto krásné, ale trochu odlišného a netradičního páru. Doufejme, že jim už autoři seriálu Ordinace v Růžové zahradě nechystají žádné další nepříjemné nástrahy. 

Zdroj článku:
  • Autorský text