Více hvězd už mít nemůžeme – Netflix zveřejnil megatrailer s ukázkami z letošních chystaných filmů

Více hvězd už mít nemůžeme – Netflix zveřejnil megatrailer s ukázkami z letošních chystaných filmů
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Stejně jako v předchozím roce zveřejnil Netflix na začátku roku 2022 bombastický trailer k tomu, aby nám ukázali, jak budou vypadat jejich nejlepší filmové novinky roku. Poprvé jsou zde vidět ukázky z The Grey Man, Enola Holmes 2, Knives Out 2.

Top herci a nový nejdražší film

Po záplavě exkluzivního obsahu v posledních letech Netflix ani v roce 2022 neuvažuje o snížení produkce – právě naopak. Poskytovatel bude letos každý týden vydávat minimálně jeden nový streamovaný film z vlastní produkce (ačkoli některé z obzvláště velkých titulů pravděpodobně poběží také ve vybraných kinech a opět na krátkou dobu).

Streamovací gigant nyní představuje část novinek a počet hollywoodských superhvězd je až neuvěřitelně velký. Poprvé tak nahlédneme i do The Grey Man, který s produkčním rozpočtem přes 200 milionů dolarů dokonce překonal Red Notice jako nejdražší film Netflixu. V akčním thrilleru vyplácí psychopat (​​​​Chris Evans) odměnu nájemnému vrahovi CIA, kterého hraje Ryan Gosling – a to vede ke globální honičce.

Vlna pokračování

Se zvláštním napětím se také očekává Enola Holmes 2, ve kterém hraje hvězda ze seriálu Stranger Things Millie Bobby Brownová. Opět dokazuje jako mladší sestra Sherlocka Holmese (Henry Cavill), že je stejně dobrou detektivkou jako její slavný bratr.

A na konci traileru se můžeme také mrknout na Knives Out 2 od Riana Johnsona. V něm se ex-James Bond Daniel Craig jako excentrický detektiv Benoit Blanc společně se svými novými kolegy (Davea Bautista, Kate Hudsonová a Edward Norton) musí vypořádat s ošemetným případem.

 

Zdroj:

Zdroj článku:
  • www.netflix.com