Survivor Česko & Slovensko (25): Šrámy na duších i na těle aneb kdo už neschovává slzy a kdo upadl jako pytel brambor

Survivor Česko & Slovensko (25): Šrámy na duších i na těle aneb kdo už neschovává slzy a kdo upadl jako pytel brambor
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Celý kmen se neustále srocuje do malých skupinek a každý plánuje, jak přežít další kmenovou radu. Vláďovi už se kouří z hlavy, jak kombinuje všechny možnosti, které mohou nastat. Kmen je natolik zaujatý taktikou, že už ani soutěž o odměnu nevyvolala patřičné nadšení.

Vláďa už se těší na konec a i jeho dostihl stesk po rodině. Xenka je smutná z odchodu Dominiky, cítí se opuštěná a zrazená. Pochopila už konečně, že sloužila jen jako loutka, nebo se zase nechá uchlácholit zdatnou kmenovou manipulátorkou? Začala více komunikovat s Vláďou. A to stejné udělal i Braňo.

Dnešní hra o odměnu byla zpestřená pádem Veve, která spadla jako pytel brambor a musela jet na rentgen. Rameno naštěstí nebylo vykloubené a nemělo by jí zabránit v boji o individuální imunitu následující den.

Soutěž o cenu vyhrála Veronika. Přestože bylo řečeno, že odměna bude jen pro jednoho, nakonec na hostinu s Veronikou odešly další tři hráčky. Není těžké si domyslet, koho si Veronika vybrala.

Čtveřici potom udělal grilovačku na pláži známý český kuchař – Jan Punčochář.

Jan Punčochář, Zdroj: Pavel Gvužď / Nextfoto

Zatímco ženy hodovaly a Veve byla na ošetření, v táboře zůstala Xenka s Vláďou a Braňo. Měli tak dost času a soukromí, aby znovu řešili, co přijde, když individuální imunitu vyhraje ten nebo ten. Braňo si sice podal ruku s Vláďou, to mu ale později nebránilo běžet aportovat za Nikol.

Johy, která už má tolik aliancí, že se v nich sama ztrácí, se rozhodla, že začne konečně hrát! A plánuje příští den tuto novinu oznámit ženské alianci kolem Nikol. Rozhodla se, že už se nenechá ovlivňovat, pro koho má hlasovat. To se jí ale nemusí vyplatit. Mohlo by to ale oslabit pozici Nikol a jejich dvorních dam. Ve hře je stále Vláďův hlas navíc, který může využít v hlasování o vyřazení nepohodlného hráče z kmene.

Hodně záleží na tom, která z aliancí bude mít ve svém středu hráče s individuální imunitou. Nabízí se otázky, zda se Xenka poučila ze dvou nominací do duelu, zda Braňo bude stále slepě obdivovat Nikol a také na tom, zda se Johy opravdu trhne od Nikol, nebo se stáhne zpět. Lehce by se mohla stát jasným terčem, proto si naplánovala přijít s touto novinkou až po individuální imunitě.

Příští vyřazení může hodně zamíchat kartami. Vláďa už ví, že přišel čas, aby trojku Nikol – Chili – Veronika zkusil rozdělit, a to může jít jedině tím, že někoho z nich pošle na hotel. Ale bude mu štěstí přát a zvládne to?

Zdroj článku: