Svatba na první pohled skončila, Simona dala Radkovi košem

Svatba na první pohled skončila, Simona dala Radkovi košem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Reality show Svatba na první pohled je za námi. Televizní experiment dopadl, alespoň podle mnohých, podle očekávání. Jediný pár, který spolu oficiálně nezůstal, je Simona a Radek.

Ambiciózní Simona a citlivý Radek

Kurýr Radek dostal televizními experty k oltáři „přidělenou“ manažerku Simonu. Podle mnohých byl pár značně nesourodý už od prvního okamžiku.

Diváci se povětšinou shodli, že Simona se k Radkovi nehodila vizuálně ani povahou. Sebevědomá slečna to s přecitlivělým Radkem, který před kamerou neustále ronil slzy, neměla úplně jednoduché. Radkovi měli diváci za zlé především to, že je Radek sice inteligentní, ale netuší, co se životem, a svou ambiciózní partnerkou se nechá „táhnout“.

Čtěte také: Diváci se bouří: Je Svatba na první pohled skutečná reality show nebo je vše nahrané

Televizní nevěsta své rozpaky vůči svému protějšku dávala najevo od počátku a hlavním problémem mezi dvojicí zřejmě od počátku byla především skutečnost, že nepřeskočila pověstná jiskra.

Alespoň na straně Simony. Ta o Radkovi řekla už na obřadu, že by si ho na ulici zrovna nevyhlédla. To Radek se tetelil nadšením, o své nevěstě však řekl, že oslovit takto atraktivní ženu by si rozhodně netroufl. Bylo patrné, že tento pár nemá ke společné budoucnosti nakročeno zrovna ukázkově.

Čtěte také: Natálie a František, dvojice, kterou dala dohromady věda. Kdo jsou aktéři nové reality show Svatba na první pohled

Rozchod v přímém přenosu

Sympatická blondýnka se nicméně rozhodla v rámci natáčení dát svému „manželovi“ bez předsudků šanci, neboť jí Radek připadal povahově milý. Nicméně na konci natáčení bylo jasné, že nic hlubšího, než kamarádství se v tomto páru nezrodilo.

Čtěte také: Výměna manželek, 10 potomků nebo pozdní otcovství: Slavní, kteří si na stará kolena ulovili mladé ženy

Radek tak závěrečné zúčtování nesl poměrně těžce, neboť se do sebevědomé a půvabné partnerky zamiloval. Chtěl ještě jednu šanci, nicméně Simona divákům potvrdila to, co si nejspíš mysleli už dávno: Radek podle jejího názoru postrádá zodpovědnost, cílevědomost a neumí být ženě dostatečnou oporou.

Simona s Radkem jsou tak jediným televizním párem, z jehož úst při závěrečném resumé zaznělo, že spolu již nechce zůstat. Ostatní dvojice se to rozhodly spolu zkusit, prověří je však až čas.