Natálie a František, dvojice, kterou dala dohromady věda. Kdo jsou aktéři nové reality show Svatba na první pohled

Natálie a František, dvojice, kterou dala dohromady věda. Kdo jsou aktéři nové reality show Svatba na první pohled
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Natálie a František mají po svatbě. Poprvé se ovšem viděli až u oltáře. Stali se totiž součástí nové reality show TV Nova Svatba na první pohled. Kdo jsou mladí lidé, které dala dohromady věda?

Nervózní nevěsta, sympatický ženich, hodnotí diváci Svatbu na první pohled

Úvodem je potřeba poznamenat, že média po odvysílání prvního dílu uvedla, že celá svatba byla pouze „naoko“. Někteří diváci se totiž v internetových diskusích zmateně tázali, jak to s dvojicí bude, jestliže spolu nebude chtít zůstat.

Natálii a Františkovi možná fiktivní svatba ušetří dost starostí. Diváci jsou totiž rozděleni: Jedni mladému páru, který působí jako z reklamy, fandí. Jiní však prorokují, že to této dvojici určitě nevydrží. Zejména na Natálii bylo podle mnohých znát, že je velmi nervózní a ze svého „ženicha“ i zklamaná.

Má tento vztah šanci vydržet nebo se k sobě jeho aktéři absolutně nehodí? Pojďme se blíže podívat na to, kdo jsou televizní „manželé“.

Modelka a fotograf se představují

Půvabná blondýnka Natalia Mykytenko pochází z Ukrajiny a pracuje jako zdravotní sestřička na soukromé zubní klinice.

Mimo jiné na ni „prasklo“, že si přivydělávala jako modelka a hosteska při MMA, čemuž se vzhledem k jejímu půvabu určitě nelze divit. Na sociálních sítích na sebe blondýnka prozradila i to, že má ráda techno a chová francouzského buldočka.

Jejím partnerem se alespoň pro kamery stal František Gebr, který je podnikatel. Živí se jako fotograf.

Dojem, který v divácích zanechal sympaťák František je možná způsobený tím, že se na obřadech cítí doslova jako ryba ve vodě. V civilu totiž tento mladý muž působí právě jako fotograf na svatbách.

Na internetu tak najdete především výsledky jeho práce v podobě fotografií nejen na svatební téma. Ze sociálních sítí se dá vyčíst, že ve volném čase se věnuje rovněž cestování.