Výměna manželek, 10 potomků nebo pozdní otcovství: Slavní, kteří si na stará kolena ulovili mladé ženy

Výměna manželek, 10 potomků nebo pozdní otcovství: Slavní, kteří si na stará kolena ulovili mladé ženy
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dnes už manželství, kde si starší a dobře situovaní pánové pořídí druhou, třetí, čtvrtou … manželku ve věku své dcery nebo vnučky, je běžná věc. A například Steve Martin, Michael Douglas nebo Harrison Ford ukazují, že to může fungovat.

Výměna manželek u Eastwoodů

Přestože Clint Eastwood a jeho o 35 let mladší žena Dina žili krásných 17 let spolu, nakonec to nevyšlo a Dina se začala sbližovat se svou bývalou láskou ze školních let, když jí to doma začalo trochu skřípat. Bylo to poté, co si začala zvát do své televizní show děti manžela z předchozích vztahů. Její studentská láska, sportovní trenér, měl pro Dinu pochopení, až se jeho žena Erika začala bát, aby jim tak velké přátelství nenarušilo rodinu. Sešla se tedy s Eastwoodem, aby situaci svých partnerů zhodnotili. A protože byla Erika mladá a hezká žena, situaci vyřešili bizardním způsobem a Erika se stala novou přítelkyní herecké hvězdy. Dva rozvody na sebe nenechaly dlouho čekat.

Čtěte také: Osudové přešlapy známých hvězd aneb kdo si vlastní hloupostí zničil hereckou kariéru

Třetí pokus Richarda Gera

Prošedivělý fešák se oženil po čtyřech letech vztahu v roce 2018. Bylo mu 68 let a španělské aktivistce 35. Ani ona nešla k oltáři poprvé. Alejandra Silva má dítě z předchozího manželství stejně jako Richard. Spolu si pořídili další.

Eddie Murphy má rád děti

Vždy chtěl mít velkou rodinu, a tak si jich udělal rovných deset. Ty poslední dvě má se svojí přítelkyní, o 18 let mladší australskou modelkou Palge Butcher, se kterou je zasnoubený. Všechny děti udržují s otcem dobré vztahy a herec je považuje za největší životní štěstí. Jeho nejstarší syn je jen o 9 let mladší než současná přítelkyně.

Čtěte také: Hvězda Teorie velkého třesku snědla vlastní placentu. Zajímavosti o herečce oblíbeného „nerd“ seriálu

Steve Martin si dal s rodičovstvím načas

Herec si svou o 26 let mladší partnerku Anne Stringfiel vzal v roce 2007 a za pět let se stal poprvé otcem. Bylo mu 67 let a jeho ženě 41.

Kevin Costner si v druhém manželství potomky užívá

Druhá žena herce je o dvacet let mladší. Ale on byl ochotný udělat cokoliv, aby manželství s Christine Baumgartner fungovalo.

Čtěte také: Kdopak to mluví aneb jestlipak znáte české hlasy ukryté za hollywoodskými hvězdami

Oženil se ve 49 letech ve svém domě v Aspenu a o 6 let později herec ohlásil rodičovskou dovolenou, aby se mohl věnovat výchově tří dětí, které s Christie má. Poslední potomek se mu narodil v 55 letech. Naštěstí pro něj nebyl problém pár pracovních nabídek odmítnout a později si vybírat jen takovou práci, která mu umožnila trávit čas s rodinou.