Diváci se bouří: Je Svatba na první pohled skutečná reality show nebo je vše nahrané

Diváci se bouří: Je Svatba na první pohled skutečná reality show nebo je vše nahrané
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Měl to být jeden z hlavních trumfů TV Nova. Místo toho se na pořad Svatba na první pohled sype jedna kritika za druhou. Jde skutečně o reality show nebo se vše odehrává podle předem daného scénáře?

Citlivý Radek není před kamerou poprvé

Pozornému oku diváka neunikl fakt, že pro soutěžícího Radka se nejedná o první televizní počin. Objevil se už v show Nebezpečné vztahy.

O Radkovi, který se živí jako kurýr a jemuž televizní odborníci přiřkli jako partnerku blondýnku Simonu, produkce uvedla, že má vysoké IQ. Sám Radek se projevil před kamerami jako citlivá duše, při obřadu se rozplakal.

Čtěte také: Natálie a František, dvojice, kterou dala dohromady věda. Kdo jsou aktéři nové reality show Svatba na první pohled

A i jeho televizní nevěsta z něj měla evidentně dobrý pocit. Na kameru o Radkovi prohlásila, že má dobré nitro. Zdá se, že tady by to mohlo televiznímu páru klapat.

Najdou se však tací, kteří tomu, že Svatba na první pohled dává dohromady dva zcela náhodné jedince, příliš nevěří. Považují účastníky za placené komparzisty, kteří mají za úkol sehrát předem daný příběh.

Čtěte také: Ty největší bizarnosti, které jste mohli vidět ve Výměně manželek

Pavel nebo Norbert aneb vodí Nova diváky za nos?

Spekulace posílil i fakt, že Radek není jediný, pro koho Svatba na první pohled není televizní premiérou. Soutěžící Pavel už se pod jménem Norbert objevil v pořadu Soudkyně Barbara.

Čtěte také: Jestlipak dokáže věda najít vysněného partnera na celý život. Nova přichází s novým pořadem Svatba na první pohled

Může to být náhoda nebo je nová reality show pečlivě zrežírovaná? Je identita soutěžící skutečná? Mnozí nespokojení diváci už tomu nevěří. Někteří také dali najevo svou nelibost už nyní a pořad přestali sledovat.

Zástupci Novy však podobné spekulace tvrdošíjně odmítají. Jednat se má o skutečný sociální experiment. Odborníci se „vědecky“ kompatibilní páry snažili vybrat z přihlášených zájemců. Možnost, že už jsme účastníky mohli vidět v jiných pořadech ovšem TV Nova nepopřela, v rozporu s pravidly to není.

Čtěte také: Televizní soutěž Prostřeno se vysílá již od roku 2010. Známe perličky z natáčení

Není vyloučeno, že někteří se prostě jen touží zviditelnit, případně si hodlali nějakou tu korunu přivydělat zrovna před kamerou. Ostatně vystoupit před kamerou vyžaduje specifický naturel, možná se tedy „jen“ nenašel dostatek jiných odvážlivců. Na to, jak celý experiment dopadne, si tak musejí fanoušci ještě počkat.