Mlsné medvědí příběhy aneb veselá dobrodružství dvou hladových chlupáčů

Mlsné medvědí příběhy aneb veselá dobrodružství dvou hladových chlupáčů
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Medvědí kamarádi z oblíbeného pásma krátkých animovaných filmů pro nejmenší - Hurá na pohádky - jsou zpět. Původní český animovaný film s poetikou klasického večerníčkového příběhu je plný vtipu, dobrodružství a ponaučení.

Povedené kousky Nedvěda a Mišky

Velký medvěd Nedvěd a mrňous Miška dokáží povedené kousky, které pobaví nejen děti, ale i dospělé. Mají spoustu společného, milují dobrodružství, legraci a jídlo! Nejlepší kamarádi spolu vaří dobroty nejen pro sebe, ale i pro medvědí přátelé z celého světa. Pořádají hostinu a nenechají si ujít ani letní vánoční oslavu, jelikož tu pravou v zimě zaspali. Jako správní raubíři se umí i pohádat, ale protože jsou nerozluční kamarádi, nakonec se vždycky usmíří.

Na motivy knížek

Středometrážní film vznikl na motivy knížek Zbyňka Černíka Malá medvědí knížka a Taková medvědí rodinka. Autorkami jsou Kateřina Karhánková (Český lev za studentský film Plody mraků) a Alexandra Májová. Hudbu k roztomilým příběhům složil Prokop Holoubek z kapely Midi Lidi. 

Hurá na medvědy

Vtipné historky ze života medvěda a medvídka ocení především děti nejmenší, ale bavit se budou i jejich starší sourozenci s rodiči. Povídkový film Mlsné medvědí příběhy je pozvánkou na připravovaný šestadvacetidílný večerníček, který uvedla Česká televize v lednu 2021.  

Zdroj: