Franta mezi dvěma ženami – Skyler si ho chválí, Bára jej překvapí

Franta mezi dvěma ženami – Skyler si ho chválí, Bára jej překvapí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Luděk už nechce vidět Kristýnu nešťastnou, a tak Denisovi nařídí, aby odešel z ulice. Franta mezitím hlídá Chrise, aby Skyler mohla odjet za prací. Po návratu se Skyler začne rozplývat před Aničkou, jak je Franta úžasný. On se tou dobou smiřuje s Bárou, která se spontánně rozhodne pro velkou změnu…

Velmi křehké vztahy u Volákových

Luděk chce Kristýnu přimět ke studiu. Doufá, že jí pomůže, když jí Denise dostane z očí. Zajde za ním do krámku, aby mu promluvil do duše a zahrál na jeho city. Řekne mu, že to nejmenší, co pro Kristýnu může udělat, je vypadnout z ulice, když už si kvůli němu holka ničí život a chce se vykašlat na školu.

Kristýna se zmíní mámě, že nemůže spát, a Blanka jí navrhne terapeuta. Dívka se později sejde s babičkou a rozhovor s ní ji povzbudí. Marie totiž jako jediná Kristýnu k ničemu nenutí, prostě ji jenom vyslechne a nabídne nekonfliktní názor.

Téhož dne se Kristýna setká také s Adamem. V hospodě si povídají o novinkách, když jim najednou oběma zazvoní telefony. Jí přijde SMS od Denise, že si chce zítra promluvit, a jemu zase zpráva od Jarky, která souhlasí, že by si spolu mohli vyjít.

Franta hlídá Chrise a Bára chce životní změnu

Skyler musí odjet do Boleslavi, aby nafotila sv. Václava pro svůj nový projekt. Chris ale odmítá jet s ní, a tak se ho pro dnešek ujme Franta. Vezme ho na zmrzlinu, hřiště a na šlapadla, zkrátka si spolu užijí super den. Skyler si pak přijde Chrise vyzvednout, ale zdrží se u Franty, protože jí kluci nabídnou špagety. Povídají si a do toho jim vejde Bára, tak trochu překvapená, že Chrise se Skyler vidí. Chlapec se k ní vůbec nechová nepřátelsky, takže Skyler napadne, jestli nebyla vůči Báře zbytečně přísná.

Když Franta s Bárou zůstanou o samotě, vrátí se k nepříjemnému tématu přispívání na domácnost. Franta nadále odmítá, aby mu platila nájem, ale Bára se definitivně rozhodne – nejenže mu chce přispívat pět tisíc měsíčně, zároveň se touží v životě posunout dál. A tak po návratu z Izraele zanechá hlídání dětí a najde si jinou práci nebo možná začne zase studovat. Zkrátka prahne po změně.

Bude Skyler znovu usilovat o Frantu?

Eva si o víkendu chtěla s Ančou vyrazit na výlet spojený s degustací, ale Anička ji musí odmítnout, protože na to prostě nemá. Aquapark s Chrisem ji finančně vysál natolik, že si teď nemůže dovolit ani kadeřnici. Raději si zkusí vlasy obarvit sama. Její záměr přeruší návštěva Skyler a Chrise. Skyler se pochlubí, že Franta našel pro Chrise novou školku, a pochvaluje si, jaký je skvělý táta. Dokonce se Aničce svěří s tím, jak byla hloupá, když Frantu opustila, navíc kvůli Dirkovi! Teď už by takovou hloupost neudělala. Jenže je příliš pozdě, že?

Skyler teď vidí, jaký měla ve Frantovi poklad, Zdroj: TV Nova

Michal by mohl Kaštanovi pomoct na chatě, ale Vítek je proti

Kaštan potřebuje na chatě u Berounky pomoct se dřevem, a tak nabídne Michalovi brigádu. Chce ho tam o víkendu vzít, ale Vítkovi se daný nápad ani trochu nezamlouvá. Kaštana možná znají jako invazivního hypochondra, který v ulici prodává barvy, ale pořád je to spíše cizí člověk. Vítek s ním svého syna rozhodně nepustí nikam samotného – zčásti určitě proto, že ho trápí vzpomínka na to, co se kdysi přihodilo Báře.

Zdroj článku:
  • Autorský text