Ulice: Přijde Vilma Kateřině někdy na chuť?

Ulice: Přijde Vilma Kateřině někdy na chuť?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ať už je to pouhým faktem, že Kateřina Dubovská pochází z Děčína stejně jako Květa Vavrušková, nebo tím, že si Kateřina dovolila zakoukat se do jejího syna, vše nasvědčuje tomu, že jen tak něco Vilmin názor na Kateřinu nezmění. 

I kdyby se Kateřina na hlavu postavila, Vilmu nepřesvědčí 

Vilma Nyklová Kateřinu nesnáší. Averzi k ní měla už v době, kdy převzala provoz hospody u nich v Ulici. Nenávist se pak zvětšovala i kvůli zahrádce, kterou Kateřina otevřela a která se nacházela hned pod okny Lumíra a Vilmy. Diváci si nejspíš pamatují, jak Vilma vylila kyblík se špinavou vodou přímo na hlavu Kateřině. Ta si to s ní šla ihned vyříkat. Kateřina tehdy přišla k Lumírovi s nápadem, že budou na zahrádce spolupracovat. Jako dodavatele masa chtěla Pavla a Vendula by jí zase mohla dodávat čerstvé bagety. Jenže i z toho sešlo. Kdo by v té době čekal, že se Kateřina s Lumírem dají později dohromady? Ne nadarmo se říká, že co se škádlivá, to se rádo mívá. 

Mezi Lumírem a Kateřinou to je vážné a ani Vilma s tím nic neudělá. Pokud nechce být trapná, bude se svou averzí muset něco udělat. Úplně by stačilo, kdyby za Kateřinou zašla a omluvila se jí. Společně by pak určitě našly způsob, jak spolu vycházet.

Není totiž důležité, jestli Vilma má ráda Kateřinu, nýbrž to, že Kateřinu miluje její syn, zdroj: Tv Nova

Kateřina může být náhradní maminkou pro Lexíka 

Jenže čím vážnější to mezi Lumírem a Kateřinou je, tím pracněji by měla Vilma přemýšlet, jak pochroumané vztahy napravit. Vždyť Kateřina může časem být náhradní maminkou pro Lexíka a bude hodně divné, když s ní jeho babička ani nepromluví. Je jasné, že je velmi těžké udělat vstřícný krok. Ale kdyby se k němu Vilma přesvědčila, měla by u své rodiny plusové body. Není totiž důležité, jestli Vilma má ráda Kateřinu, nýbrž to, že Kateřinu miluje její syn. A tomu by teda měla konečně přestat šlapat po štěstí. Už je to dlouho, co zemřela Světlana, a Lumír s Lexíkem si zaslouží být šťastní. 

Zdroj článku:
  • Autorský text