Bude Kateřina pro Lexíka dobrou náhradní maminkou?

Bude Kateřina pro Lexíka dobrou náhradní maminkou?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Lexíkovi se teď blýská na lepší časy. Jak se zdá, jeho tatínek Lumír si konečně našel ženu, která by mohla splňovat i všechny dětské předpoklady. Tedy bude mít o něj zájem, bude o něj pečovat a hrát si s ním. Kateřina se nemusí bát toho, jestli ji Lexík přijme, protože ten ji už přijal, když byli nedávno spolu v Drozdech. 

Kateřina umí uzly a výbornou horkou čokoládu se šlehačkou

Kateřina Dubovská má u Lexíka významné plus, a to už z dob, kdy vůbec nebylo jasné, že bude s Lumírem tvořit pár. Párkrát totiž právě Lumírovi pomohla zachránit situaci tím, že děti z Drozdů pohostila u sebe v hospodě. Vždy jim nabídla horkou čokoládu nebo výborný ovocný čaj. A když byl Lumír opravdu bezradný, neváhala mu pomoct s vázáním uzlů. Předvedla se tím nejen před dětmi, ale hlavně před Lumírem, který ke Kateřině začal pociťovat značné sympatie.

Kateřina by tak bezesporu byla parádní náhradní maminkou pro Lexíka. Už teď je vidět, že má předpoklady k tomu, aby se jako rodinka nenudili. Kateřina je akční a jelikož podniká, má volnější pracovní dobu. Lidi, které pod sebou má, ji mohou v ledasčem zastoupit, a tudíž jí nic nebrání v tom, aby se věnovala své nové prioritě. Ale dostane k tomu vůbec prostor?

„Lumír kolem Kateřiny našlapuje, jakoby byla z porcelánu. Ona by na opačnou stranu uvítala, kdyby se pochlapil a strávil s ní vášnivou noc.“

Lumír a Kateřina k sobě chovají vzájemné sympatie, Zdroj: TV Nova

Lumír se nemůže rozhoupat a jeho „máti“ Kateřině vynadá 

Jenže zatím se zdá, že se Kateřina k roli náhradní maminky jen tak nedostane. Zatímco Lumír by žil z jedné nesmělé pusy i dlouhé měsíce a až příliš se snaží o to, aby něco neuspěchal, Kateřina by chtěla vztah popohnat. Naznačila mu, že mohou jít k ní nahoru, ale Lumír má dlouhé vedení a místo romantických chvil o samotě plánuje výšlap na hory.

Jen jestli s ním Kateřina neztratí trpělivost. Aby toho nebylo málo, přispěchá za ní Lumírova matka, avšak ne proto, aby ji pozvala na rodinný oběd, ale proto, aby jí vynadala. Ohradí se na ni, že má nechat jejího syna Lumíra na pokoji. Zdá se, že si bude muset Lumír svou matku zase srovnat. 

Zdroj článku:
  • Autorský text