Kateřina Dubovská z Ulice je podnikatelkou, jak se patří

Kateřina Dubovská z Ulice je podnikatelkou, jak se patří
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pokud vlastníte hospodu, nemáte čas denně postávat před zrcadlem a u šatní skříně. Přesto chcete, aby vám to před lidmi slušelo. Důkazem toho je Kateřina Dubovská (herečka Martina Randová).

Tu můžete nejčastěji vidět v saku, které jí dodává elegantní vzhled. Pro toho, kdo je v jednom kole, je důležité spojit vizuální stránku s tou praktickou.

Kateřina Dubovská je hezkou ženou 

Kateřina Dubovská je usměvavou podnikatelkou v Ulici. Vlastní hospodu, ve které se potkává s řadou lidí. I kvůli tomu musí působit její vzhled neustále upraveně. Kateřina Dubovská je dokonalým příkladem toho, že nejlepším doplňkem každého člověka je úsměv na jeho rtech. Kateřina Dubovská je neustále dobře naladěná, což je nejlepší pozvánkou pro její hosty. Ačkoliv má práce až nad hlavu, s každým, kdo má o to zájem, prohodí pár slov. Už dlouho diváci Kateřinu přáli Lumírovi Nyklovi.

Ten s ní měl na začátku konflikt, který se ale díky Kateřinině nadhledu rychle vyřešil. Ale zpátky k módě! Jak byste se oblékli, kdybyste byli vedoucí rušné hospody? Nejspíš úplně stejně, jako se obléká Kateřina Dubovská v Ulici. Kateřina chce vypadat upraveně, a proto je většinou hezky nalíčená. Nejčastěji ji můžeme vídat v džínách, které doplňuje sportovním sakem.

Díky kombinaci džín a saka dosáhla Kateřina svého. Její oblečení je atraktivní, přesto pohodlné. A to uspěchanému podnikateli, který neví, kde mu hlava stojí, vyhovuje ze všeho nejvíce.

Lumír Nykl, Zdroj: TV Nova

Kateřina Dubovská bude mít pletky s Lumírem 

Není divu, že k sobě Kateřina Dubovská přilákala řadu partnerů. Jedním z nich byl Evžen Šmíd, který s Kateřinou jednu dobu randil. Ti dva byli podobní a klidně by jim to spolu klapalo. To by ovšem Evženovi Šmídovi nemohlo krvácet srdce po Blance. Přestože Kateřinu rozchod mrzel, brala ho sportovně. Jako majitelka rušné hospody ani neměla čas na to, aby pořádně truchlila. A vidíte! Ani se nenadála a už kolem ní krouží další muž – Lumír Nykl. Tak snad se konečně rozhoupá a Kateřině přizná, že se do ní zamiloval. 

Zdroj článku:
  • autorský text