Lumír z Ulice má svou lásku na dosah. Jedinečnou šanci však naprosto promarní

Lumír z Ulice má svou lásku na dosah. Jedinečnou šanci však naprosto promarní
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Lumír je blíž, než si kdy mohl přát k naplnění svého největšího přání. Ve 4264. dílu může Kateřině vyznat lásku, ale její náznaky vůbec nepochopí. To Magda, jak se zdá, o svou lásku definitivně přichází.

Magda nespouští mobilní telefon z ruky a hluboce doufá a čeká, až se jí Mirek ozve. Nechce uvěřit tomu, že by byl jejich vztahu a nastávající svatbě konec. Že by Mirek jen tak odešel a už se nevrátil. A už se jí nikdy neozval. Magda vymýšlí úplné nesmysly, jen aby se s Mirkem mohla spojit. Zatahuje do všeho i Otíka, kterému se to vůbec nelíbí. 

Magda by však nemusela zůstat sama. Je jasné, že Prokopovi na ní pořád hodně záleží a byl by moc rád, kdyby byla s ním. Magda však nechce. Škoda, že si to neuvědomila dřív, než Prokopovi vlila naději na společný život do žil a zapletla se s ním, když už plánovala svatbu s Mirkem. 

Preclíky budou létat vzduchem. Od té doby, co měli Mário s Hložánkem ten výborný nápad vyvěsit plachtu se znaky přezdívek a pomoct tak Lumírovi ke Kateřině, nenechává údajná reklama nikoho v Ulici chladným. Vilmu plakát rozčiluje, Mário v tom vidí nový obchodní plán, když už nevyšel původní záměr a Kaštan se dožaduje skutečných preclíků, které před ním v pekárně jistě schovávají.

Jen ten jeden preclík zatím zůstává opuštěný. To však neví, že jeho syn pomohl Kateřině pochopit, co se skrývá za obrázky na vyvěšené plachtě. Teď mají brouka v hlavě oba. Lumír se hospodě vyhýbá obloukem a Kateřina by se zase ráda dozvěděla víc. Rozhodne se tedy zajít přímo za Lumírem. Lumír však zpanikaří a z celé věci se vykroutí. 

Bára dostane šanci snů. Skyler jí nabídne fotit projekt, na kterém spolupracuje i Franta, ale Bára odmítne. Stále si trvá na tom, že s fotografováním skončila. Upřeně a s pochybnostmi se však dívá na Skyler a jejího otce, jak si u nich doma prohlížejí fotografie, a její pohled značí, že tuto kapitolu v sobě ještě úplně neuzavřela. 

Zdroj článku:
  • Autorský text