Lumír v obležení žen, co se Kateřině nebude líbit?

Lumír v obležení žen, co se Kateřině nebude líbit?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
O tom, jak těžké je najít tu pravou ženu, ví Lumír z Ulice své. Ani on ale nečekal, že se jeho dámy ze seznamky střetnou v hospodě. Problém se vyřeší prakticky sám, když Karina urazí Jarušku a Lumír zase Karinu. Jaký dojem to však udělá na Kateřinu?

Lumír ve vztahu s Jaruškou! Jak se to stalo?

Lumír si plánoval příjemný víkendový výlet s malými drozdy a také s Kateřinou, nakonec to ale dopadlo úplně jinak. Místo sympatické hospodské se mu na výlet vnutila neodbytná Jaruška, která po společných zážitcích v přírodě navíc usoudí, že už teď s Lumírem tvoří nerozlučný pár. Ke stejnému závěru dojde bohužel i mámuška.

Ingrid nechápe, proč to vlastně Lumír nechal zajít tak daleko. Pravda je, že pan Nykl zkrátka nedokáže někoho odmítnout na rovinu – drsně a necitlivě. Jenomže podle Ingrid je to někdy jediná možnost.

Jak je důležité míti značkovou kabelku

Naštěstí se tím Lumír nemusí trápit dlouho, protože když v pondělí 25. dubna vyrazí do hospody za Kateřinou, aby jí poreferoval o výletě, nečekaně ho tam vyhledá Jaruška, kterou jen o chvíli později následuje Karina. Lumír a jeho dvě nenechavé ctitelky se sejdou u jednoho stolu a průšvih na sebe nenechá dlouho čekat.

Zatímco Karina urazí Jaruščinu lacinou kabelku a Jaruška bude očekávat Lumírovu podporu, zaražený pan Nykl jen bezmocně vyšle toužebný pohled po Kateřině. Ublížená Jaruška důstojně odkráčí pryč a Karina se odporoučí jen krátce po ní, jelikož Lumír prohlásí, že mezi jejich kabelkami nevidí rozdíl, čímž ji hluboce urazí.

Lumír se k ženám chová hrozně, myslí si Kateřina

Zdá se, že po tomhle fiasku by už Lumír mohl mít od obou dotěrných dam konečně pokoj. Kateřina teď navíc uvidí, že je volný jako pták. Jeho vzdušné zámky však záhy zbortí Ingrid, když mu oznámí, že Kateřina si tu scénu v hospodě vyložila úplně jinak.

Podle ní to vypadalo, že Lumír chodil s Jaruškou i Karinou současně a k ani jedné z nich se nezachoval dobře. No, skvěle! Jak se mu teď podaří na Kateřinu zapůsobit, když si paní hospodská myslí, že Lumír neumí jednat se ženami?

Zdroj článku:
  • Autorský text