Nesmrtelný Semir Gerkhan už nezničí žádné auto

Nesmrtelný Semir Gerkhan už nezničí žádné auto
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Je to tady! Všechno jednou končí. Tak je to i s oblíbeným seriálem Kobra 11. Po dlouhých 25 letech je akční seriál o německé dálniční policii u konce. Minulý čtvrtek byl odvysílaný poslední díl.

Německé dálnice střežili parťáci, kterým se vždy dařilo. Dvojice ale nebyla vždy stálá. Po boku Semira Gerkhana se vystřídalo hned několik skvělých policistů. Každý z nás si určitě pamatuje hned několik parťáku, kteří Semira skvěle doplňovali. Co třeba jména Ben Jäger, André Fux, Tom Kranich, Alex Brandt nebo Chris Ritter?

První díl se na obrazovkách objevil v roce 1996 a sledovalo ho dle informací TV Nova více než 10 milionů diváků. Kobra 11 se stala jedním z nejoblíbenějších seriálů. Nekonečné množství zničených aut, vysoký počet zatčených zločinců a zachráněných obětí. To v sobě seriál ukrýval. Nové díly už nebudou, ale během čtvrt století jich vzniklo tolik, že když se člověk podívá na první, tak u posledního už nebude vědět, jak to všechno začalo a může sledovat od znova.

„Děkuji všem za podporu během všech těch neuvěřitelných 25 let vysílání seriálu. Uvidíme se, co nejdříve to půjde,“ řekl herec před odvysíláním posledního dílu.

Zdroje: