Tyto herecké legendy nikdy nezískaly Oscara. Komu zlatá soška neustále uniká

Tyto herecké legendy nikdy nezískaly Oscara. Komu zlatá soška neustále uniká
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Oscar je považován za nejprestižnější filmovou cenu. Tou by měly být oceněny herecké osobnosti, které na filmovém plátně odvádějí výtečné výkony. Takových ale není málo a cena je jen jediná. Podívejte se, kterým filmovým hvězdám unikla jen o fous.

Tom Cruise

Idol dívčích srdcí osmdesátých let a tvář akčních filmů jako je Top Gun nebo Mission: Impossible byl na Oscara nominován celkem třikrát, ale ani jednou svou šanci neproměnil. 

Nominace získal za dramatické role – vietnamského veterána ve filmu Narozen 4. července, špičkového sportovního agenta ve snímku Jerry Maguire a naposledy za vedlejší roli v dramatu Magnólia.

Johnny Depp

Tři oscarové nominace za hlavní role získal také hollywoodský herec Johnny Depp. Na samotného Oscara ale dosud nedosáhl. Charismatický herec s čokoládovýma očima je nesporným hereckým talentem a idolem mnoha žen.

Jeho první nominace byla za roli piráta Jacka Sparrowa v dobrodružné komedii Piráti z Karibiku z roku 2004. Další oscarová nominace přišla o rok později s dojemným rodinným filmem Hledání Země Nezemě a ta poslední na něj čekala za roli Benjamina Bakera v hororovém muzikálu Tima Burtona Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street.

Edwart Norton

Jeden z nejžádanějších herců současnosti Edwart Norton byl na Oscara nominovaný taktéž třikrát. Exceloval ve filmech Prvotní strach, Kult hákového kříže a Birdman. Kromě herectví se Norton věnuje také scenáristice, režii a produkci.

Will Smith

Původně skvělý bavič a úspěšný rapper byl nominován na Oscara celkem dvakrát – za ztvárnění slavného boxera Aliho z roku 2002 a pět let poté za charakterní roli Chrise Gardena ve Štěstí na dosah. Na co Smith sáhne, to se mu vydaří, ale nejprestižnější filmová cena mu zatím uniká.