Nejen moderátor, zpěvák a bavič, hvězda rádia Evropa2 Leoš Mareš si zahrál například v Básnících

Nejen moderátor, zpěvák a bavič, hvězda rádia Evropa2 Leoš Mareš si zahrál například v Básnících
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V současnosti jedna z největších hvězd českého Instagramu a slavný moderátor Leoš Mareš má na kontě několik filmových rolí, o kterých jste možná ani nevěděli. Zahrál si v několika českých filmech.

O Marešovi je známo, že mu nevadí opouštět komfortní zónu a zkoušet nové věci. To dokázal i před několika lety, kdy uspořádal takzvaný jediný koncert v životě (po kterém ale přišly i další koncerty), i když sám o sobě ví, že hvězdný zpěvák z něj nejspíš nikdy nebude. Zazpíval tam svoje starší hity, jako třeba Tři slova, nebo Svalnatec, které vydal v dobách kdy ještě oblékal kožichy. Kromě počinů na hudebním poli a v moderátorském křesle si ale vyzkoušel i práci na place, dlouho u ní však nezůstal.

Jak básnící neztrácejí naději

V pokračování komediální série Dušana Kleina si Leoš Mareš zahrál vedlejší roli doktora v nemocnici, tedy kolegu hlavních protagonistů a jedná se asi o největší filmovou roli jeho života. Všechny scény prý natočil za 5 dní! Bylo však vidět, že je Leoš Mareš asi tak dobrý herec, jako je zpěvák. Nepřekvapí, ale ani neurazí. 

Muzzikanti

V téhle romantické hudební komedii Dušana Rapoše si snad zahráli úplně všichni, Leoše Mareše nevyjímaje. Pravda, snímek nedosáhl úplného věhlasu, fanoušci dua ranní show Evropy 2 Patrika Hezuckého a Leoše Mareše ale mohli alespoň trochu zajásat, když právě tito dva ztvárnili role dvou parťáků, policistů.

Všechno nebo nic

Dokonce v této romantické komedii, která vznikla česko-polskou koprodukcí, se Leoš objevil. Svůj prostor dostal ale až úplně na konci, v titulkové části, kde měl pouze pár replik. Sám v rozhovorech uvedl, že je to jako sedět na lavičce a v 95. minutě konečně vystřídat, přesto si ale toto krátké natáčení užil. Později i s posměškem uvedl, že příště už bere jenom hlavní role.

Herecké výkony Leoše Mareše jsme ale neobdivovali pouze v celovečerních filmech, ale nějaké malé role ztvárnil i v seriálech, například v 16. epizodě Selfíčko s Gerem 3. série seriálu Kancelář Blaník nebo si zahrál v seriálu Svatby v Benátkách.

Zdroje: