Ulice: Jolana se musí rozhodovat mezi dcerou a Marií, které dá její srdce přednost?

Ulice: Jolana se musí rozhodovat mezi dcerou a Marií, které dá její srdce přednost?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Do života si člověk s sebou nese i to, co ho naučili rodiče. Ti se snaží předat svým dětem jen to nejlepší ze sebe. Jenže co když jeden z rodičů tuto šanci nedostane a svou vlastní dceru spatří až po třiceti pěti letech? To se poté mohou přihodit nepříjemná nedorozumění, jako tomu bude v 4153. dílu.

S příjezdem Vandy Jolana rozkvetla. Vidět své nyní už dospělé dítě po tak dlouhé době je skoro zázrak. Vanda si ale cestu ke své matce dokázala najít, a tak už po nějaký čas sdílí s Jolanou, ale také s Marií, společnou domácnost. Marie má však už od samotného začátku proti Vandě výhrady a Vanda se opravdu nechová jako vzorně vychovaná dcera. Jolanina chyba to ale není a nemůže být. Byla totiž ochuzena o šanci dát své dceři to nejlepší a vysvětlit jí, pokud dělá něco špatně.

Vanda to však vnímá jinak. Když se totiž její matka postaví na stranu Marie proti ní, nezapomene jí osvětlit, že je to její vina, že se nechová podle jejich představ. To samé se stane i tentokrát. Vanda bude Jolanu citově vydírat a Marie se nebude chtít na to dívat. Vyjede po Vandě a ta odchází uražená pryč. Snad se ale blýská na lepší časy. Vypadá to, že se Vanda brzy odstěhuje. Našla si totiž jinou oběť, když jí to s mámou nevychází dle jejích plánů. 

 

Tou obětí má být Amálka, která se právě chystá s Vlastou do Austrálie. Přišli k nemalým penězům za prodej chalupy, a tak si mohou dovolit jet se podívat za vnučkou Adrianou a její dcerou. A také si mohou dovolit sponzorovat Vandu. Prokoukne ji Amálka ještě dříve, než ji Vanda také obere o další finanční obnos? Jednou už z ní peníze vylákala, proč by jí to tedy nemělo vyjít i napodruhé…

U Marečků je taky živo. Karla tajně zachraňuje vztah Tonymu s Dominikou a na Kryštofa zbyla starost o jeho otce Luboše. Ten nedokáže vymazat z hlavy rozhovor, který si vyslechl. A tak tentokrát nechce zmizet od Karly s Kryštofem domů, naopak si chce dojet pro svou manželku do lázní a vyrvat ji ze spárů milého maséra. Však Věrka po jeho boku prokoukla a v lázních zůstává déle, než by se Lubošovi líbilo. 

 

Zdroj:

  • autorský text