Nová postava Ulice: Kristýna Hrušínská alias Vanda Veselá

Nová postava Ulice: Kristýna Hrušínská alias Vanda Veselá
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Televizní nekonečný seriál Ulice si našel své stabilní diváky, kteří se těší na každý další díl. Od konce srpna se dočkají také nových postav, které děj seriálu ozvláštní. Které to jsou?

Nová tvář v Ulici

Od září je novou posilou seriálu Ulice Vanda Veselá, kterou ztvárňuje česká herečka Kristýna Hrušínská. Vanda není příliš praktickou ženou a na někoho může působit svým chováním jako přerostlé děcko. Scenárista jí určil, že se vrací po čase stráveném v emigraci v Kanadě do Čech, aby se zde potkala se svou matkou, kterou prakticky nezná.

Není bez zajímavosti, že na place se při natáčení setkává Kristýna Hrušínská se svou skutečnou matkou, Miluší Šplechtovou, která hraje její matku i v seriálu. Ostatně s ní se už před televizní kamerou setkala i v minulosti – například v seriálu Všechny moje lásky.

Určitě jste poznali, že Kristýna pochází ze známé herecké rodiny Hrušínských. Jejím otcem je Jan Hrušínský, strýcem Rudolf Hrušínský (který také hraje v seriálu Ulice) a dědou Rudolf Hrušínský nejstarší a bratrancem Rudolf Hrušínský nejmladší.

Jak se z Kristýny stala herečka

Původně Kristýna Hrušínská (1985) vystudovala střední odbornou školu cestovního ruchu. Oboru průvodcovství však věrná nezůstala, ale dala si přihlášku na DAMU, kterou úspěšně absolvovala.

Herecké geny prostě nezapře. Její domovskou scénou je Divadlo na Jezerce. Vidět jsme ji ale mohli i v Národním divadle, kde hostovala ve hře Sluha dvou pánů.

Natáčí také v televizi, zahrála si například i ve třetím pokračování Nemocnice na kraji města, v seriálu Modrý kód, Rodinné vztahy, Doktoři z počátků, Pojišťovna štěstí. A můžeme se těšit i na film Pánský klub, ve kterém Kristýna ztvárnila jednu z hlavních rolí.

Kristýna Hrušínská je vdaná za režiséra a scenáristu Matěje Balcara. Oba jsou hrdí rodičové čtyřletého syna Vojtěcha.

Zdroj: