Je Věra opravdu tak dobrou spisovatelkou, jak jí Jakub tvrdí?

Je Věra opravdu tak dobrou spisovatelkou, jak jí Jakub tvrdí?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jakuba už dlouhou chvíli sledujeme po boku Karly. Jejich milostný vztah se čím dál více vyostřuje. Jakub také stále udržuje blízký vztah s Věrkou, s níž sdílí spisovatelské nadšení. Je ale Věrka tak dobrou spisovatelkou, jak jí tvrdí? Nemá Jakub za lubem něco jiného? 

Už je tomu nějaký čas, kdy se v Ulici objevila nová postava Jakuba. Zpočátku postava Jakuba působila docela nevinně, a to jsme ještě netušili, jak hodně dokáže zamíchat kartami. Už od začátku se nachomýtal kolem rodiny Marečkových, která si ho velmi oblíbila. V poslední době však nejvíce sledujeme linku Karly Marečkové a Jakuba. Mára zatím nic netuší a slepě věří, že Karlu sužují zdravotní problémy.

Zvláště přívětivý vztah se také vytvořil mezi Jakubem a Věrkou Marečkovou. Jelikož je Jakub spisovatel a ve Věře dřímaly dávné spisovatelské vlohy, začali spolu konzultovat své spisovatelské počiny. Věrka si Jakuba mimořádně oblíbila! Ještě aby ne, když Jakub stále opěvuje její spisovatelský talent! Věrka proto píše dál a údajně se stále zlepšuje a její psaní je už naprosto dokonalé. A je tomu skutečně tak? Neříká to Jakub jen tak pro nic za nic a nemá za lubem něco jiného? Možná už chce zpřetrhat veškeré vazby s Marečkovými a nechce se přetvařovat už ani před Věrkou. Možná už skutečně dělá, co je správné, a poslechne Karlu. Ale dost možná se Jakub chová tak, aby si ho Věrka oblíbila ještě více a přijala ho jako vlastního… 

Jakub je velmi dobrý manipulátor své o tom ví i Karla, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Dějová linie s Jakubem ale ještě rozhodně nekončí. Také Karlu ještě čekají krušné časy a těžká životní rozhodnutí. Jak již víme, Jakub je hodně sobecký, chce Karlu pro sebe a nemyslí na následky. Ztratí tak nadobro Karlu, zpřetrhá kontakty s Věrkou a dá mu Mára co pro to? Možná se ještě Jakub pěkně vybarví a ukáže se, že jeho záměry jsou jinačí a Karla tvrdě zaplatí. Skutečně mu dá Karla přednost před svou rodinou? A jaká budoucnost ji čeká s ním? Nyní už se můžeme těšit na novou sezónu, ve které se tyto vztahy pěkně vyhrotí. 

Zdroj článku:
  • Autorský text