Co si diváci myslí o nevěrné Karle z Ulice? Od fanoušků seriálu dostává nepěkná jména

Co si diváci myslí o nevěrné Karle z Ulice? Od fanoušků seriálu dostává nepěkná jména
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Hodný a obětavý manžel, dvě úžasné děti, tchýně s tchánem, kteří jsou vždy po ruce, když je zapotřebí, a skvěle se s nimi vychází. Co víc by si Karla mohla přát? Snad jen prostor pro budování kariéry. Místo toho však Karla buduje vztah s milencem.

Karla dostává od fanoušků seriálu velice nepěkná jména. Málokdo se jí na sociálních sítích zastane a má pro ni pochopení. V drtivé většině komentářů Karla ztělesňuje potvoru, která si neváží toho, co jí život dává. Příspěvky pokračují doporučeními, ať ji ze seriálu odstraní. Jiní si pro změnu přejí, aby ji vyhodil její seriálový manžel z bytu a ona si nabila pusu s milencem a zůstala sama.

Taková rozhořčená krev proudí v žilách těch, kteří Ulicí žijí a nemůžou se již dívat na to, jak tato dáma, která se v minulosti často a ráda pasovala do role té, která staví morální hodnoty nadevše a nikdy nezapomněla viníkovi, který se nechoval podle jejích představ důrazně připomenout, jak by se chovat měl. Teď stojí na úplně opačné straně. 

Říká se, že láska je mocná čarodějka. A v Karlině případě si skutečně dala hodně záležet. Naprosto jí odčarovala rozum a Karla se bláznivě zamilovala do mladého, bezcharakterního scenáristy, který však jen využívá její přítomnosti pro svou potřebu a baví ho si s ní pohrávat a pozorovat ji, jak ztrácí nervy, jak ji jejich poměr ničí a dělá mu dobře, že by pro něj byla schopna obětovat i do této doby dobře fungující manželství. Dostane ji až do fáze, kdy je Karla pevně rozhodnuta od manžela odejít. Usadí ji a sebere jí veškeré naděje a sny na jejich krásnou budoucnost oznámením, že s jejími dětmi žít nechce. A to je pro zničenou Karlu obrovská a osudová facka. A co na to znovu fanoušci a fanynky Ulice?

Dobře jí tak. Může si za to sama. Co čekala? To jsou časté reakce na to, co se Karle nyní děje. A dít se jí nějakou dobu ještě bude. I když se jí konečně otevřely oči a ona zjistila, co je její milenec zač, tak lehce se ho nezbaví. Štěpánek si totiž odmítnutí nenechá jen tak líbit a Karle v nových dílech Ulice ještě pořádně zatopí.

Zdroj článku:
  • Autorský text