Kostrbatý osud Bedřicha a Anči z Ulice

Kostrbatý osud Bedřicha a Anči z Ulice
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Anička a Bedřich Liškovi patří pro diváky Ulice neodmyslitelně k sobě, i když už v dnešních dílech nevystupují jako manželé. Pojďme na jejich osud plný zvratů, lásky a drama zavzpomínat.  

Bedřich a Anička se poznali v dílně Království hraček, kde se vyráběly dřevěné hračky. Oba dva zde pracovali a ze začátku se neměli příliš v lásce. Anička Bedřichovi způsobila velmi nepříjemné chvíle, ale naštěstí si k sobě cestu našli, a dokonce se do sebe zamilovali. Utvořili si mezi sebou velmi silný vztah plný lásky a pochopení. Kvůli Aniččině nemožnosti mít děti se svých vlastních potomků nikdy nedočkali.

Přesto ale společně vychovali dvě úžasné děti. Františka, syna Bedřichové bývalé partnerky a Emu, kterou si našli v dětském domově. O Emu se později přihlásila její vlastní matka, ale i přes počáteční nesrovnalosti jsou všichni stále v kontaktu a z Eminy matky Evy a Aničky Liškové se dokonce staly i kamarádky.  

Bohužel láska Bedřicha a Anči byla narušená nevěrou. Bedřich si našel jinou ženu, se kterou dokonce nějakou dobu bydlel a Anička si mezitím našla jiného muže. Pouto Bedřicha a Aničky je ale přesto velmi silné, a tak si opět k sobě našli cestu a poměrně dlouhou dobu spolu dále byli jako pár. Bedřich začal hrát v kapele, díky které potkal skvělou kamarádku Jindru.

Bohužel se ale jednoho dne jejich koncert vymknul z rukou a Bedřich prožil s Jindrou vášnivou noc. A tato noc nebyla bez následků. Jindra otěhotněla a rozhodla se, že si dítě nechá. Anička pochopitelně tuto situaci nezvládala dobře a s Bedřichem se nakonec rozešli. Bedřich se pokusil o vztah s Jindrou kvůli jejich společné dceři Ladě, ale tento vztah jim nevyšel.  

Anička se začala více věnovat sama sobě a poznala fotografa, do kterého se zamilovala. Bedřich se zamiloval do krásné mladé ženy Alice, ale bohužel ani tyto vztahy nevydržely a opět je to začalo táhnout k sobě.

Anička s Bedřichem tak spolu zažili noc plnou vášně, ale bohužel ani to k jejich trvalému návratu nestačilo. Bedřich se rozhodl pro nejdůležitější ženu ve svém životě a rozhodl se odstěhovat do Opavy za svou dcerou Ladou. Fanouškům Bedřicha a Aničky nezbývá než doufat, že se nejedná o definitivní konec a Bedřich se někdy do seriálu vrátí.

Zdroj článku:
  • Autorský text