Ulice: Usměrněte už někdo tu Vilmu

Ulice: Usměrněte už někdo tu Vilmu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Mezi Lumírem a Kateřinou vzniká velká láska, jenže tohle Vilma nehodlá dopustit. Proč je proti Kateřině tak zatvrzelá a co už bude na Lumíra opravdu moc? 

Vilma Nyklová, stálice z Ulice, která vážně dokáže zčeřit vody. Ano, Vilma Nyklová to je kapitola sama o sobě. Tato silná žena je na jednu stranu velmi ochranitelská máma, babička a teď už i prababička, která pro rodinu udělá vše. Na stranu druhou je to zatvrzelá starší dáma, která má svůj názor na všechno. A tím na všechno, myslím skutečně na všechno, co se jí alespoň trochu týká. Je to zkrátka žena, která má ráda přehled. No a když ten přehled nemá, je rozhodnutá udělat vše pro to, aby dostala situaci a lidi pod kontrolu. Už jsme s Vilmou zažili mnohé a lidé ji pro její zarputilost buď milují, nebo ji naopak nemohou vystát.

A v poslední době se většina lidí nejspíše přiklání spíše k té druhé variantě. Kvůli starým křivdám se totiž pouští do boje proti vlastnímu synovi Lumíru Nyklovi. Lumír se totiž zamiloval do Kateřiny, nové majitelky restaurace, kterou před ní vlastnila její kamarádka Květa Vavrušková. A to je pro Vilmu nepřekonatelná překážka.

S Květou Vavruškovou totiž vedly dlouhá léta nepříjemný konkurenční boj a musíme připomenout, že Květa nebyla zrovna férový protivník. A když Kateřina po Květě podnik přebrala, přesměrovala na sebe i hněv Vilmy Nyklové. Nutno podotknout, že ze začátku to sice chvíli vypadalo, že bude Kateřina stejně vypočítavá jako Květa, ale nakonec se ukázalo, že je to právě naopak.

Kateřina je milá, férová, energetická ženská, která se do Lumíra upřímně zamilovala. Jenže tomu Vilma za žádnou cenu nehodlá uvěřit. Myslí si, že jejího milovaného syna tahá za nos pouze kvůli prospěchu vlastního podniku a že se její pravý úmysl brzy ukáže. A tak místo toho, aby byla ráda, že si Lumír konečně někoho našel a že je po smrti jeho ženy Světlany konečně zase šťastný, tak s jejich vztahem otevřeně nesouhlasí. Bohužel ani Lumír celé situaci příliš nepomáhá. Pod závojem lásky se totiž chová jako puberťák a dělá jednu botu za druhou.

Lumír se nedokáže ovládnout, Zdroj: TV Nova

A tak místo toho, aby se snažil situaci ohledně mámy a Kateřiny uklidnit, tak spíše přilévá vodu do rozpáleného oleje. A Vilma samozřejmě využívá každé příležitosti, kdy může Lumírovi vmést do obličeje, že je Kateřina zlá a proradná potvora, která se k němu nehodí. Jenže ve chvíli, kdy Vilma do celého sporu zaplétá i zájmy Lexíka (Lumírova syna) a poukazuje na to, jaký by na všechno měla názor Světlana, začíná už toho být na Lumíra opravdu dost. Co všechno ještě bude Lumír od své mámy snášet a dokáže vůbec někdy Vilma Kateřinu přijmout? Doufám, že ano, protože to vypadá, že jsou spolu Lumír s Kateřinou opravdu šťastní a mohli by být skvělý pár. A tak si říkám: „No tak, Vilmo! Zapomeň na staré křivdy a dopřej svému synovi trochu toho štěstí a lásky!“

Zdroj článku:
  • Autorský text