Marek Taclík ze seriálu ZOO zavrhl dceru, teď lituje

Marek Taclík ze seriálu ZOO zavrhl dceru, teď lituje
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Marka Taclíka můžete každé úterý a čtvrtek vídat v seriálu z prostředí zoologické zahrady. V roli Eduarda Novotného se rozhádal s dcerou a obvinil ji, že ho zradila před babičkou a mámou. Později zjistil, že pravda je jinde. Dokáže si dceru znovu získat?

Tajnosti před rodinou

Marek Taclík se v seriálu Zoo výtečně zhostil role Eduarda Novotného, otce jedné z hlavních hrdinek Aničky (Michaela Pecháčková) a zároveň syna paní Sidonie (Jana Švandová). Od své přísné matky si nechá všechno líbit a většinu času mu to vlastně vyhovuje.

Jen občas zatouží po troše svobody, a tak předstírá, že vyráží na golf s klienty, ale ve skutečnosti utíká rybařit za strýčkem Raulem, což je černá ovce rodiny, protože se v minulosti opovážil vzepřít panovačné sestře Sidonii. Ta ho teď nemůže vystát, a kdyby zjistila, že Eduard se s ním stýká, hned by byl oheň na střeše.

Jana Švandová, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Ztráta dceřiny důvěry

Když Eda zjistil, že dcera Anička neodletěla studovat do Los Angeles, ale začala proti vůli rodiny pracovat v zoologické zahradě, dělal doslova psí kusy, aby ji přiměl změnit názor. Podplácel ji a pak ji naopak odřízl od peněz, takže se musela protloukat sama.

Neústupná Anča si však nadále stojí za svým a otcově přání se odmítá podvolit, což často vede k únavným hádkám. Eda Aničku dokonce obvinil z toho, že jej napráskala mámě a babičce a prozradila jim, že místo na golf chodí rybařit. Obě se totiž zničehonic zjevily ve strýčkově rybářské boudě, aby si Edu pěkně podaly. Co jiného jej tedy mělo napadnout?

Anička ho sice přesvědčovala, že by jej takto nezradila, ale on jí nevěřil a rozhodl se s ní zpřetrhat vazby. Teprve později se dozvěděl, že mu protřelá paní Sidonie dala do kapsy sledovací zařízení – a tak přišla na to, že místo golfu chodí na ryby. Anička za to opravdu nemohla. Od té doby se jí Eduard snaží dovolat, posílá jí zprávy a chce se omluvit, ale dcera s ním odmítá mluvit. Nedokáže mu odpustit, jak s ní posledně jednal.

Naděje na lepší zítřky

Jednoho dne Eduard pochopí, že proti dceřinu rozhodnutí zůstat v zoo nic nezmůže. Když si uvědomí, že je vlastně šťastná, smíří se s tím a nechá ji žít si svůj život. Dokonce ji začne podporovat a fandit jí. Sidonie ho vyhodí z rodinné sklářské firmy, ale než aby ho to výrazně trápilo, spíš se mu uleví. Konečně pocítí chuť pravé svobody. Svou matku však nezradí a posléze se do firmy vrátí.

Zdroje článku: