Draze vykoupená svoboda: rozvody slavných

Draze vykoupená svoboda: rozvody slavných
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pořádnou vichřici ve svých financích muselo zvládnout mnoho celebrit v okamžiku, když došlo na rozvod. Ten je sám o sobě nepříjemná záležitost a pokud je navíc sledovaný širokou veřejností, situaci to ještě zhorší.

Denisa Richardsová a Charlie Sheen

Když se bouřlivák Charlie oženil, vypadalo to, že už chce začít brát život vážně. Jenže jak praví jedno staré přísloví: „Starého psa novým kouskům nenaučíš“. Manželské štěstí moc dlouho nevydrželo a po čtyřech letech už to Denisa nevydržela a podala žádost o rozvod a o výhradní péči pro dvě děti, které s manželem měla.

Uvedla, že díky paranoidnímu chování svého muže, nemohla děti nechat ani naočkovat. Navíc měl prý Charlie často násilné chování a ona se o děti bála. Dále uvedla, že herecká hvězda si často platí prostitutky, hraje hazardní hry a je závislý na drogách. Obvinila svého muže dokonce z toho, že navštěvuje stránky s dětským pornem.

Denisa si vysoudila 55 tisíc dolarů měsíčně a také zákaz pro manžela se k ní a dětem přiblížit. Charlie se opakovaně snažil o snížení výživného, což se mu nakonec podařilo a platí asi polovinu z původní částky.

Amber Heardová a Johnny Depp

Manželství Johnnyho trvalo pouhých 15 měsíců a jeho žena jej obvinila z násilí, což se snažila dokázat fotografiemi. Herec ale násilí popřel, tvrdil, že modřiny na fotografiích jsou nakreslené. A zastala se ho i bývalá žena. Amber nakonec odešla se 7 miliony dolarů.

Diandra Luker a Michael Douglas

Manželství trvalo 23 let, ale Diandra už měla záletů svého muže dost, a tak podala žádost o rozvod. Dostala od Michaele 45 milionů dolarů.

Madonna a Guy Ritchie

Když se Madonna se svým mužem rozloučila, polepšila si asi o 90 milionů dolarů. Režisér s ní měl jednoho biologického syna a další dítě spolu adoptovali.

Melissa Mathisonová a Harrison Ford

Druhé manželství herce nedopadlo dobře, stejně jako to první. Z každého z nich má dvě děti. Když herci do života vstoupila mladičká Calista Flockhartová, zamiloval se jako školák a jeho druhá žena podala žádost o rozvod. Vysoudila si 85 milionů dolarů.

Jennifer Garnerová a Ben Affleck

Ben si manželství doslova propil, a i když mu i v těžkých chvílích žena byla oporou a pomáhá mu dodnes, chtěla mít jistotu, že zabezpečí děti a od soudu si odnesla 145 milionů dolarů.

Cindy Costnerová a Kevin Costner

Se svou spolužačkou z vysoké byl Kevin ženatý 26 let a vychovali spolu čtyři děti. Potom si ale pořídil mladší ženu a první manželka si přišla na 80 milionů dolarů.

Robyn Gibsonová a Mel Gibson

Žádný z mužů ale nezaplatil za svobodu tolik, co Mel. Když se s Robyn rozváděl, soud přihlédl k tomu, že manželé měli 7 dětí a Mel musel své ženě dát 425 milionů dolarů.

Linda Hamiltonová a James Cameron

Někteří muži jsou nepoučitelní. Čtvrtý rozvod stál režiséra 50 milionů dolarů.

Nicol Kidmanová a Tom Cruise

Ve svém druhém manželství měl Tom předmanželskou smlouvu, která jej chránila 10 let. Nicol s rozvodem počkala o rok déle a vysoudila na sebe a dvě děti, které s Tomem adoptovali, 200 milionů dolarů. Při třetím rozvodu Katie Holmes peníze nechtěla. Tom platí výživné na dceru ve výši 33 tisíc dolarů měsíčně.

Melanie Griffithová a Antonio Banderas

Malanie je velice žárlivá žena, a tak svého muže doslova pronásledovala i na natáčení. Ale herec si stejně našel způsob, jak si zadovádět mimo manželství. A tak se mu manželka pomstila. Rozvod jej stál polovinu všech příjmů, které vydělal za období od roku 2004 až 2014. A ještě musí měsíčně herečce posílat 65 tisíc měsíce. Melanii připadla v rámci vyrovnání i vilka v Aspenu.