Survivor Česko & Slovensko: Máme pro vás redakční tip na poslední trojici přeživších

Survivor Česko & Slovensko: Máme pro vás redakční tip na poslední trojici přeživších
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
A jak by mohla hra příští epizody nakonec pokračovat? Dojde přeživším na ostrově, kdo vlastně celou hru tahá za nitky? Vymstí se hra na dvě strany a lhaní, které se označuje jako strategie hry?

Braňo i Xenka se už tentokrát necítili v bezpečí a Xenka se vrátila do hry jen proto, že ustála poslední dva duely. Je tedy pravděpodobné, že to budou právě tito hráči, kteří odejdou, než se kmen dostane do fáze „šestky“, kdy bude třeba udělat nové strategie. S přihlédnutím k vychytralosti Vládi a k jeho triumfu v podobě skryté imunity je velká pravděpodobnost, že se do závěrečné trojice dostane.

Veve se tak trochu veze a ani hra o individuální imunitu ji moc nejde. Pokud se v této „fázi šestice“ přidá na Vláďovu stranu a Johy se strategicky přidá k Nikol, půjde Veve z kola ven. Pokud se přikloní k Nikol, stejně se jí zatím pevná trojice (Nikol, Chili a Veronika) zbaví. Ani Johy to nebude mít lehké a hodně záleží na tom, na kterou stranu se přikloní. Pokud se dá k Nikol, do trojice se nedostane. Pokud se přidá k Vláďovi, pak by mohla.

Tuto dvojici by mohla doplnit Nikol, protože se jí prostě Vláďa nedokáže zbavit. Pokud se ale Johy dá k Nikol a bude ve hře ještě s Nikol Veronika a Chili, tak to bude ona, kdo půjde z kmenové rady s nominací. Johy by ale mohla zabodovat v duelu, a to vlastně proti všem.

Výsledná trojice by mohla být Vláďa, Nikol a Johy, nebo, soudě podle chvály Vládi, jak je Chili bezva ženská, se kterou se chce i po soutěži vídat, by v trojici mohl zůstat Vláďa, Johy a Chili nebo Vláďa, Nikol a Chili, pokud by se Nikol prostě nedokázala Vládi zbavit, nebo by se vrátil z duelu (vyhrál už 4x).

A je otázkou, zda vyřazení soutěžící na hotelu mají přístup k internetu. Pokud ano, jejich rozhodování může být ovlivněno epizodami, které si zpětně mohli zhlédnout a zjistit, kdo proti nim hlasoval a lhal jim do očí.

Jedna věc je, jak se na sebe hráči usmívají a neberou si to osobně, a druhá věc je, co si myslí doopravdy.

Kartami mohou zamíchat i poslední vyřazení hráči, kteří mohou pokračovat „v herní strategii“ a svými zaručenými, ale neověřitelnými novinkami z posledních dnů hry mohou ovlivnit názory hráčů, kteří už byli vyřazení dříve.

 

 

Zdroj:

  • autorský článek