Survivor Česko & Slovensko (22): Jeden silný hráč si pod sebou začal z přemíry sebevědomí podřezávat větev

Survivor Česko & Slovensko (22): Jeden silný hráč si pod sebou začal z přemíry sebevědomí podřezávat větev
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zatímco všichni soutěžící už jsou doma a vznikají různé teorie, kdo je už vykrmený a kdo je nejvíce vyhublý, a tudíž byl na ostrově nejdéle, diváci sledující show mají před sebou ještě celou řadu epizod.

Je jeden z nich vítězem?

48.–50. den

Zbytečně moc času kamery věnovaly vytváření nové vlajky, což nejspíš nebavilo moc ani zbylou desítku přeživších, ale samozřejmě se našli i takoví, co se přemohli, aby ukázali, jak jsou aktivní, a tak nakonec vlajka laděná hodně do růžové barvy vznikla. Určitě je to i signál toho, že si přítomné ženy myslí, že mají hru pevně pod kontrolou. Ale mají?

Den se nesl především v tom duchu, že různé aliance (občas už není úplně jasné, kdo s kým vlastně peče, protože většina to hraje na více stran) domlouvaly způsob, jak se zbavit Tomáše.

A konečně si zase soutěžící zasportovali. Tentokrát byla dráha plná bahna, což bylo trochu zábavnější, než obyčejně bývá. Nakonec si o individuální imunitu ve finále zasoutěžili pánové, a to i přesto, že jsou v menšině.

Další den se nesl opět spřádáním plánů, kdo koho by měl napsat a Nikola a Chili byly hodně popuzené, že se někdo odvážil jim navrhnout, jak by měly hlasovat. Proto se rozhodly, že se při nejbližší příležitosti budou muset dotyčného organizátora zbavit, aby jim neubíral na důležitosti, kterou v kmenu mají.

Den byl zpestřený hledáním pokladu. Ten našel Vláďa, který dostal možnost použít při hlasování na kmenové radě jeden hlas navíc. Možnost je omezena na následující tři kmenové rady. Vláďa se hned pochlubil Chili a Nikol, ale ty mohly radost jen předstírat. To nakonec obě umí dobře.

Na kmenové radě to dopadlo tak, jak naplánoval Vláďa, přestože ne všichni jeho strategii podpořili. Žádným překvapením nebylo ani jmenování soupeře do duelu.

Poslední dny si ale Vláďa proti sobě popudil velkou část ženské části kmene a nejspíš zažije ještě hodně horké chvilky, pokud nevymyslí novou strategii, jak tahat za nitky, ale dopřát Nikol a Chili pocit, že jsou to ony, kdo řídí hru.

 

Zdroj:

  • autorský článek